Madecassol gebelikte kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Madecassol gebelikte kullanılır mı?
  2. Madecassol sivilceyi geçirir mi?
  3. Hametan Hamamelis virginiana hamilelikte kullanılır mı?
  4. Hametan krem mavi mi sarı mı?

Madecassol gebelikte kullanılır mı?

MADECASSOL'ün doğum kontrolü üzerinde istenmeyen etkileri bulunmamaktadır. Gebelik dönemi: İyi yönetilmiş epidemiyolojik çalışmalar MADECASSOL'ün gebelik üzerinde ya da fetusun/yeni doğan çocuğun sağlığı üzerinde advers etkileri olduğunu göstermemektedir. MADECASSOL gebelik döneminde kullanılabilir.

Madecassol sivilceyi geçirir mi?

Madecassol krem; cildi yenileme özelliği sayesinde sivilce izleri, cilt lekeleri sorunları yok ederken özellikle yaraların üzerindeki etkisi ve ciltte oluşan tahrişi giderici özelliği sayesinde lazer epilasyon ve cilt bakımı sonrası oluşan tahrişlerin tedavisinde oldukça başarılı bir üründür.

Hametan Hamamelis virginiana hamilelikte kullanılır mı?

Hamamelis virginiana için, gebeliklerde maruz kalmaya ilişkin klinik veri mevcut değildir. Hayvanlar üzerinde yapılmış çalışma da mevcut değildir. HAMETAN, gebelikte kullanılacaksa tedbirli olunmalıdır. Tedavi sırasında hamile olduğunuzu fark ederseniz hemen doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

Hametan krem mavi mi sarı mı?

Hametan sarı renk krem olarak satılırken, mavi renkte olan pomaddır. Hametan kremi cilt tedavisi için, pişiği yok etmek için, cilt lekelerini ve güneş yanıklarını gidermek için kullanabilirsiniz.