Vilmectin ineklerde nasil kullanilir?

İçindekiler:

  1. Vilmectin ineklerde nasil kullanilir?
  2. Vilmectin tavuklarda nasil kullanilir?
  3. Bitason damla nasıl kullanılır?
  4. Pronafit nasıl kullanılır?
  5. Vilmectin koyunlarda nasıl kullanılır?
  6. Blotic ilacı nasıl kullanılır?
  7. Dermabit sprey nasıl kullanılır?
  8. Ivomec kaç günde etki eder?
  9. Ardap sprey nasıl kullanılır?
  10. Pronafit ne ise yarar?
  11. Blotic nasıl uygulanır?
  12. Kuşta bit olduğu nasıl anlaşılır?
  13. Deep Fix Bio Nature Spray nasıl kullanılır?
  14. Gebe koyuna Ivomec vurulur mu?
  15. Bio Avicare sprey nasıl kullanılır?

Vilmectin ineklerde nasil kullanilir?

  1. KULLANIM ŞEKLİ VE DOZU.
  2. Farmakolojik Doz: Sığırlarda, 0.2 mg ivermektin ve 2 mg klorsulon/kg canlı ağırlık hesabıyla uygulanır.
  3. Pratik Doz: 50 kg canlı ağırlık için 1 ml sadece deri altı yolla uygulanır. 10 ml'yi aşan dozlarda doz ikiye bölünerek uygulanmalıdır.

Vilmectin tavuklarda nasil kullanilir?

*Her tavuk için 2 ayda bir defa ensesine, kanat altına, bacak araları derisine Vilmectin veya Alltoks damlatılmalıdır. *Hijyen çok önemli kümes zemini temiz olmalı ve ayda 2 defa Vanodin dezenfektan kullanılmalıdır.

Bitason damla nasıl kullanılır?

Kuşunuzun ense tüyleri aralanır ve ense derisinin üzerine 1 damla ilaç damlatmak suretiyle uygulanır. TEDAVİ SÜRESİ: Dış parazit gözlemlediğiniz ve sürekli kaşınan tüy kabartan kuşlarda haftada 2 gün Sağlıklı kuşlarda önleyici olarak Haftada 1 gün kuşların ensesine damlatılmalıdır.

Pronafit nasıl kullanılır?

Kafeslerde beslenen kuşlar için:Gerekli güvenlik önlemleri alındıktan sonra kullanıma hazır 50b'lık tablet bi köşesinden çakmak ile 10 saniye boyunca tutuşturulur.Tablet bitinceye kadar ortama duman vermeye devam eder.1 tablet (50g) 75m3 lük bir alan için yeterlidir.Uygulamadan 45 dakika sonra pencereler açılarak ...

Vilmectin koyunlarda nasıl kullanılır?

Vilmectin Kullanım Şekli ve Dozu Veteriner hekiminiz başka bir şekilde kullanımını tavsiye etmediği sürece kullanımı; her 50 kg canlı ağırlık için 1 ml deri altına uygulanacak şekilde enjeksiyon yöntemiyle kullanılır. 10 ml yi aşan kullanımlarda ilaç 2'ye bölünerek uygulanır.

Blotic ilacı nasıl kullanılır?

Sığır, koyun ve keçilerin üstüne püskürtülmek suretiyle uygulanır. Son ilaç kullanımından sonraki 14 gün içerisinde sığır, koyun ve keçiler, kesime gönderilmemelidir. Son ilaç kullanımından sonraki ineklerde 15 gün içerisinde, koyun ve keçilerde 10 gün içerisinde elde edilen sütler insan sağlığında kullanılmamalıdır.

Dermabit sprey nasıl kullanılır?

KULLANIM ŞEKLİ VE DOZU: dermabit Haricen kullanılır. Kafes kuşları ve güvercinlere deri ve tüylerine 20cm uzaklıktan 3-5 kez püskürtülerek kullanılır. 7 gün ara ile kullanılabilir.

Ivomec kaç günde etki eder?

Enfektif kıl kurdu larvalarına karşı İvomec enjeksiyonluk çözeltinin kalıcı etki sürelerinin 2-4 hafta arasında değiştiği saptanmıştır. Hangi parazit söz konusu olursa olsun, paraziter mücadelenin başarılı olabilmesi için uygulamanın sürüdeki bütün hayvanları kapsaması şarttır.

Ardap sprey nasıl kullanılır?

Amacına uygun bir etkinlik yakalayabilmek için,uygulama yapıalcak alana 30cm uzaklıktan uygulanır.Bit,pire ve örümcek için 13gr ,karasinek için 7.7gr, sivrisinek için 62gr, ve karınca için 3.7gr ürün 1metrekarelik alana spreylenir.Direk olarak hayvanların üzerine ve yemlerine uygulama yapılmaz.Boş Kapalı alanlarda ...

Pronafit ne ise yarar?

Pronafit Pro-Smoke Bit ve Güve Önleyici Tablet Pro-duman tabletleri ateşlendiğinde duman vasıtasıyla güveler, bitlerin vb gibi parazitler için mücadelede başarılı doğal ve bitkisel bir üründür.

Blotic nasıl uygulanır?

Sığır, koyun ve keçilerin üstüne püskürtülmek suretiyle uygulanır. Son ilaç kullanımından sonraki 14 gün içerisinde sığır, koyun ve keçiler, kesime gönderilmemelidir. Son ilaç kullanımından sonraki ineklerde 15 gün içerisinde, koyun ve keçilerde 10 gün içerisinde elde edilen sütler insan sağlığında kullanılmamalıdır.

Kuşta bit olduğu nasıl anlaşılır?

Kuşlarda bitlenme belirtileri şunlardır; Sürekli kaşınma. Tüylerini gagasıyla didikleme. Tüylerde kabarık duruş

Deep Fix Bio Nature Spray nasıl kullanılır?

Deep Fix Bio Natural Spray 100ml
  1. Kullanım talimatı; Kafes kuşları için deri ve tüylerine 15cm uzaklıktan 2-3 defa püskürtülerek kullanılır. 2 haftada bir kullanılması tavsiye edilir. ...
  2. Uyarılar; * Uygulama sırasında kuşun bir şey yiyip içmesi önlenmelidir. ...
  3. Bileşimi; Biberiye, Renksiz hafif sarı yağlı çözelti.

Gebe koyuna Ivomec vurulur mu?

İvomec enjeksiyonluk çözelti olup, sığırlarda ve koyunlarda iç ve dış tedavisinde, sığırları ve koyunları iç ve dış parazitlere karşı korumada kullanılır.

Bio Avicare sprey nasıl kullanılır?

Ürünün Kullanım Şekli; * Kafes kuşları ve güvercinlerin tüy ve derisine 15 cm uzaklıktan 2 - 3 defa püskürtülmesi tavsiye edilmektedir. * Gerekirse 15 gün sonra tekrarlanabilmektedir.