Kaçak elektrik ihbar nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Kaçak elektrik ihbar nasıl yapılır?
  2. Vergi kaçağı ihbarı nasıl yapılır?
  3. Kaçak elektrik tespitini kim yapar?
  4. Kaçak elektriği nereye şikayet edebiliriz?
  5. Kaçak elektrik borcu nereye ödenir?
  6. Kaçak elektrik cezasına nasıl itiraz edilir?
  7. Usulsüz elektrik kullanımı nedir?
  8. Boğaziçi elektriği nereye şikayet edebilirim?

Kaçak elektrik ihbar nasıl yapılır?

4. Kaçak elektrik kullanımı ile ilgili olarak ihbarda bulunmak için ne yapmalıyım? Bedas.com.tr'de bulunan Kaçak İhbar Formu'nu doldurarak, ALO 186 BEDAŞ Çağrı Merkezi'mizi arayarak, Twitter BEDAŞ Destek hesabı ve BEDAŞ 186 mobil uygulamasından kaçak elektrik kullanımı ile ilgili ihbarda bulunabilirsiniz.

Vergi kaçağı ihbarı nasıl yapılır?

Kaçak elektrik kullandığını tespit ettiğiniz kişi veya kişileri ALO 186 çağrı merkezi numarasının kaçak elektrik ihbarı bölümünden, usulsüz kullanım ihbarı yapılacak bölgenin görevli dağıtım şirketinin internet sitelerinde yer alan kaçak ihbar formu aracılığı ile veya şahsi olarak dağıtım şirketine şikayet ...

Kaçak elektrik tespitini kim yapar?

gibi durumlarda, elektrik kullanım yerine Kaçak Elektrik Tutanağı düzenlenir. Kaçak Elektrik Kullanımın tespitini bölgede görevli elektrik dağıtım şirketinin teknik personelleri yapar ve tespite ilişkin Kaçak/Usulsüz Enerji Kullanımı Tespit Tutanağı düzenler.

Kaçak elektriği nereye şikayet edebiliriz?

''Kayıp ve kaçağın önüne geçmek adına yürütülen çalışmalarda, ekiplerimize en büyük desteği, duyarlı vatandaşlarımız veriyor. Mesela bir vatandaşımız, Alo 186 kaçak elektrik ihbar hattını arayarak, 'Ben soba yakıyorum, zor ısınıyorum.

Kaçak elektrik borcu nereye ödenir?

Mesken ve işyeri gibi taşınmazların elektrik faturaları PTT Şubelerinden, anlaşmalı banka şubeleri ve anlaşmalı ödeme noktalarından yapılabiliyor.

Kaçak elektrik cezasına nasıl itiraz edilir?

Elektrik dağıtım şirketine yapılacak itirazlar mutlaka yazılı bir dilekçe ile yapılmalıdır. Sözlü ya da telefonla yapılan itirazlar, dağıtım şirketleri tarafından kabul edilmez. Elektrik faturasına itiraz edecek olan abone, yazmış olduğu dilekçe ile dağıtım şirketinin müşteri hizmetleri bölümüne başvurur.

Usulsüz elektrik kullanımı nedir?

Kaçak elektrik kullanımı, abonelik olmadan elektrik kullanmak demektir. Kaçak ya da usulsüz elektrik kullanımı yapanların, bölgelerinde görevli elektrik dağıtım şirketlerinden herhangi bir aboneliği bulunmadığından, bu kullanıcılar hiçbir koşulda elektrik tedarikçisi değiştirememektedir.

Boğaziçi elektriği nereye şikayet edebilirim?

Aciliyet içeren istek ve önerileriniz için ALO 186 BEDAŞ Çağrı Merkezimizi 7/24 arayabilirsiniz.