Kötü Çocuk türü ne?

İçindekiler:

  1. Kötü Çocuk türü ne?
  2. Kötü çocuk kaç okundu?
  3. Düşman okullar ne anlatıyor?
  4. Kötü çocuk kac kitap?
  5. Kötü çocuk kitabının konusu ne?

Kötü Çocuk türü ne?

Kurgu Aşk RomanıErotik Edebiyat Kötü Çocuk 2/Türler

Kötü çocuk kaç okundu?

Kocaeli'de, ailesiyle mütevazı bir hayat sürerken, altı yıl önce, amatör yazar platformu Wattpad'de, 'Kötü Çocuk' adlı hikâyesini yayımladı. Tam 141 milyon kez okundu. Kısa süre sonra kitap olarak piyasaya sürüldü. Üç kitap 300 binden fazla sattı, aylarca 'çok satanlar' listesinde kaldı.

Düşman okullar ne anlatıyor?

İki okulun öğrencileri aslında çok iyi dost olabilecekken, saçma bir öfke kıvılcımını büyük bir yangına dönüştürüp, senelerce kendilerini bu yangında yanmaya mahkûm ederler. Öyle ki, birbirlerine karşı duydukları kin ve nefret, zamanla 'Düşman Okullar' diye anılmalarına yol açar.

Kötü çocuk kac kitap?

Kayla, on yedi yaşına girdiğinde, ilk kez gördüğü babasıyla, yabancı bir şehre taşınır. Bu yeni şehirde yaşadığı zorluklar karşısında, hiç beklemediği bir çocuk hep yanında olur. Meriç, etrafına ördüğü sağlam duvarlar arasında yaşayan, yalnızlığı seçmiş bir çocuktur.

Kötü çocuk kitabının konusu ne?

Kötü Çocuk Konusu Kötü Çocuk kitabında Kayla ile Meriç'in yaşadığı aşk hikayesi anlatılıyor. Daha on yedi yaşında olan Kayla, babası ile birlikte yeni bir şehre taşınırlar ve Kayra bu şehre alışmaya çalışır. Karşısına çıkan ilk isimlerden bir tanesi de yalnızlığı seçmiş gizemli Meriç'tir.