Şile Saklı Göl neler yapılır?

İçindekiler:

  1. Şile Saklı Göl neler yapılır?
  2. Saklı Göl hangi ilimizdedir?
  3. Saklıgöl de ne yenir?
  4. Şile Saklıgöl yapay mı?
  5. Saklıgöl kaç metre?
  6. Şile nerenin kazası?
  7. Şile de nerede yemek yenir?
  8. Saklıgöl nasıl oluşmuştur?
  9. Saklıgöl doğal mı?
  10. Saklı göle nasıl gidilir?

Şile Saklı Göl neler yapılır?

Saklı GölŞile 'de Neler Yapabiliriz? SaklıGöl kenarında doğa yürüyüşü yada piknik, mangal, ızgara, fotoğrafçılık, özellikle doğa fotoğrafı çekmek isteyenlerin uğrak yeri. İsterseniz göl kenarına kurulmuş Restaurant ait masalarda da piknik yapabilirsiniz. Tabi bu hizmet ücrete tabidir.

Saklı Göl hangi ilimizdedir?

Sakarya ilimizin Adapazarı ilçesinde bulunan Saklı göl'ün bütün ihtişamıyla sizlere aktaracağız.

Saklıgöl de ne yenir?

Şile Saklıgöl restaurant, buraya geldiğinizde kahvaltı ve çay keyfi yapabileceğiniz bir mekan....Şile Saklıgöl Kahvaltı Fiyatları 2019 Listesi
  • Köy Kahvaltısı: 45 TL.
  • Sahanda Yumurta: 9 TL.
  • Kuymak: 25 TL.
  • Çorba: 10 TL.
  • Çay: 5 TL.
  • Demlik Çay: 2 Kişilik 19 TL ödeyerek ortamın tadını çıkarabilirsiniz!

Şile Saklıgöl yapay mı?

Şile'nin Karamandere Köyü sınırlarındaki Saklıgöl, doğal bir göl değil. Gittiğinizde yapay bir baraj gölü bulacaksınız. Burası, uzun bir doğa yürüyüşü, güzel bir kahvaltı keyfi ve manzarada huzur bulabileceğiniz nadide yerlerden birisi durumda.

Saklıgöl kaç metre?

Tatlı su canlılarına ev sahipliği yapan Saklıgöl'ün çapı 300 metreyi buluyor. Gölde sazlıklardan oluşan 7 tonluk yüzen ada rüzgarın etkisiyle zaman zaman yer değiştiriyor. Özellikle fotoğraf meraklıları için vazgeçilmez yerlerden biri olan Saklıgöl, etrafında bulunan piknik alanları nedeniyle de tercih ediliyor.

Şile nerenin kazası?

Marmara bölgesinin kuzeydoğusunda bulunan Şile, İstanbul'un Karadeniz kıyısında bulunan şirin bir ilçesidir. Doğusunda Kandıra, Güneyinde Pendik, Batıda Beykoz, Güneydoğuda ise İzmit Körfez ve Derince ilçelerine komşudur.

Şile de nerede yemek yenir?

Şile'de Nerede Yemek Yenir?
  • Deniz Fenerine Komşu: İskandil Restaurant. ...
  • Mantı ve Gözlemenin Adresi: Melek Abla. ...
  • En Taze Balıklar İçin: Massha & Şile Balıkçısı ...
  • Dünya Mutfağı: Bilir Cafe & Patisserie. ...
  • Kahvaltıya Doymak İçin: Karamandere Saklı Göl Sosyal Tesisleri. ...
  • Şile'nin Güzel Manzarası: Kristal Cafe Restaurant.
Daha fazla öğe...

Saklıgöl nasıl oluşmuştur?

Honaz dağlarında, yaklaşık 1200 metre rakımdaki Yukarıdağdere Mahallesi'nde, çam ağaçları arasında bulunan Saklıgöl, tektonik olaylar sonucu çöküntüyle oluştu. Tatlı su canlılarına ev sahipliği yapan Saklıgöl'ün çapı 300 metreyi buluyor.

Saklıgöl doğal mı?

Hem İstanbul'dan fazla uzaklaşmadan gidebileceğiniz hem de şehir gürültüsünden ve uğultusundan kaçabileceğiniz bir yer arıyorsanız Şile Saklıgöl çok ideal bir seçim olacaktır. Şile'nin Karamandere Köyü sınırlarındaki Saklıgöl, doğal bir göl değil. Gittiğinizde yapay bir baraj gölü bulacaksınız.

Saklı göle nasıl gidilir?

Şile merkezine yaklaşık olarak 8 km mesafededir. Saklı göle toplu taşıma ile gitmek için ilk olarak İstanbul dan şile otobüslerine binmeli siniz. Daha sonra şile merkeze ulaştıktan sonra karaman dere dolmuşları binip saklı gölden içeceğinizi söylediğinizde sizi saklı gölün önüne kadar götürmektedir.