BiTaksi hangi illerde var?

İçindekiler:

  1. BiTaksi hangi illerde var?
  2. BiTaksi nasıl bir uygulama?
  3. BiTaksi ne işe yarıyor?
  4. BiTaksi ödeme nasıl oluyor?
  5. BiTaksi uygulaması ne işe yarar?

BiTaksi hangi illerde var?

BiTaksi hangi şehirlerde kullanılabilir? Şimdilik İstanbul ve Ankara'dayız. Diğer şehirlerde de kullanabilmen için çalışıyoruz.

BiTaksi nasıl bir uygulama?

BiTaksi; bulunduğunuz konuma en yakın taksiyi bulup tek tuşla taksi çağırabileceğiniz bir uygulamadır. BiTaksi uygulamasıyla taksinin gelişini haritadan izleyebilirsiniz. ... Yolculuk yapacağınız sürücünün ismini, resmini ve taksi plakasını da öğrenebildiğiniz uygulamada, ödemelerinizi kart veya nakitle yapabiliyorsunuz.

BiTaksi ne işe yarıyor?

BiTaksi olarak taksi arayan yolcularla, yolcu arayan taksileri bir araya getiren bir akıllı telefon uygulamasıyız. ... Gelen şoförün adını, puanını ve taksinin plakasını ekranda görürsün ve gelişini haritadan izlersin. İster nakit ister kredi kartıyla ödeyebilirsin.

BiTaksi ödeme nasıl oluyor?

BiTaksi'yi kredi kartı ya da banka kartıyla ödemek oldukça kolay ve güvenli. Kartını BiTaksi'ye ekliyorsun ve bir daha kartını eline almana gerek kalmıyor. Kart bilgilerin MasterCard altyapısında saklanıyor. Üstelik kart bilgilerini girmeye gerek kalmadan BKM Express hesabı ile de tek tuşla ödeme yapılabiliyor.

BiTaksi uygulaması ne işe yarar?

BiTaksi olarak taksi arayan yolcularla, yolcu arayan taksileri bir araya getiren bir akıllı telefon uygulamasıyız. ... BiTaksi ile tek tuşla olduğun yere taksi çağırırsın. Gelen şoförün adını, puanını ve taksinin plakasını ekranda görürsün ve gelişini haritadan izlersin. İster nakit ister kredi kartıyla ödeyebilirsin.