En iyi benzin hangi firma?

İçindekiler:

  1. En iyi benzin hangi firma?
  2. Shell FuelSave nedir?
  3. 95 oktan kurşunsuz benzin nedir?
  4. Motorin FuelSave ne demek?
  5. Kurşunlu benzin ne demek?
  6. Dizel hangi yakıt?

En iyi benzin hangi firma?

“Akla Gelme” oranlarında olduğu gibi, “Beğenilen Markalar” için de en çok belirtilen marka olarak yüzde 49 ile Opet ilk sırada yer alıyor. Onu sırasıyla yüzde 43'le Shell ve yüzde 39 ile Petrol Ofisi takip ediyor.

Shell FuelSave nedir?

Shell FuelSave Kurşunsuz 95 oktan ile daha verimli bir yolculuğa! 95 oktanlı, kurşunsuz benzin benzinli araçlar için kullanılan yakıt türüdür. Dynaflex formulü ile Shell FuelSave ismini alarak istasyonlarımızda misafirlerimize sunulur.

95 oktan kurşunsuz benzin nedir?

TS EN 228 Standartına ve EPDK tarafından belirlenen teknik düzenlemelere uygun olan Türkiye'de üretilen veya ithal edilen bir yakıttır. Kurşunsuz benzinle çalışacak biçimde tasarlanmış buji ateşlemeli motora sahip tüm benzinli araçlarda için yakıt olarak kullanılır. ...

Motorin FuelSave ne demek?

Dizel yakıt, dizel motorlu araçlarda kullanılan bir yakıt türüdür. ... Rafineriden gelen ürüne ilave edilen Dynaflex formulü ile Shell FuelSave ismini alarak istasyonlarımızda misafirlerimize sunulur.

Kurşunlu benzin ne demek?

gün itibari ile dünyada kullanan ülkenin kalmadığı benzin türü. kurşunsuz benzinde de adı kurşunsuz olmasına rağmen kurşun bulunmakta ancak kurşunlu benzinde kurşunsuza oranla yakıldığında 12 kat daha fazla atmosfere kurşun salınmaktadır. bu yüzden yasaklanması dünya ve çevremiz için önem arz etmektedir.

Dizel hangi yakıt?

Benzin ile beraber en çok tercih edilen yakıt türlerinden biri olan motorin, dizel araçlarda kullanılır.