AÖF sertifika sınavları online mı?

İçindekiler:

  1. AÖF sertifika sınavları online mı?
  2. Anadolu Üniversitesi sertifika Programları Nedir?
  3. 2020 AÖF e-sertifika sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  4. Temel sağlık Bilgisi Sertifikası ne işe yarar?
  5. Işveren ve işveren vekili için iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri e-sertifika programı ne işe yarar?
  6. Yaz okulu 2021 online mi?
  7. E sertifika kimler başvurabilir?
  8. Sağlık Hizmetleri Yönetimi Sertifikası ne işe yarar?
  9. Paramedik sertifikası ne işe yarar?

AÖF sertifika sınavları online mı?

2021 Güz dönemi e-Sertifika Programlarının sınavları Türkiye'de 81 ilde online olarak gerçekleştirilecektir. Öğrenciler kayıt başvurusu esnasında tercih etmiş oldukları ilde tek oturumda sertifika sınavlarına gireceklerdir.

Anadolu Üniversitesi sertifika Programları Nedir?

Anadolu Üniversitesi e-Sertifika Programları Açıköğretim sistemindeki derslerden yararlanmak isteyen fakat üniversite sınavını kazanamayanlar için iş kurma ve yönetme konularında eğitim görme fırsatı sunmaktadır.

2020 AÖF e-sertifika sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

27 Eylül 2020 tarihinde yapılan 2020 Bahar ve Yaz dönemi e-Sertifika Programları sınav sonuçları ile 4 Ekim 2020 tarihinde yapılan Yerel Yönetimler e-Sertifika Programları sınav sonuçları açıklandı. Sınav sonuç itirazları aktif edilmiştir.

Temel sağlık Bilgisi Sertifikası ne işe yarar?

Temel Sağlık Bilgisi e-Sertifika Programıi ile gıdalardan, sağlık gelişimine, hastalıklardan ve ilkyardım bilgisine değin sağlıkla ilgili temel konularda bireylerin bilinçlendirilmesine yardımcı olmak sağlıklı yaşam hedeflerini kolaylaştırmak amaçlanmaktadır.

Işveren ve işveren vekili için iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri e-sertifika programı ne işe yarar?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işbirliğiyle hazırlanan sertifika programına katılarak başarılı olan işveren veya işveren vekilleri elliden az çalışanı bulunan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini kendileri yürütebilecektir.

Yaz okulu 2021 online mi?

Yazıda “Covid-19 pandemisi nedeniyle 2020-2021 yaz okulu eğitiminin uzaktan öğretim yöntemiyle yapılması teklifleri 07.07.2021 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenmiş olup 2020-2021 yaz okulu eğitimlerinin uzaktan öğretim yöntemiyle yapılması uygun görülmemiştir.” açıklaması kurum tarafından ...

E sertifika kimler başvurabilir?

e-Sertifika Programlarına Türkiye'de ikamet eden Türk vatandaşları ya da yabancı uyruklu bireyler başvurabilirler. e-Sertifika programına kaydolmak için aşağıdaki işlem adımlarını takip ediniz. 2021 Güz dönemi e-Sertifika Programlarına kayıt başvuruları 04.10.2021 – 29.10.2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sağlık Hizmetleri Yönetimi Sertifikası ne işe yarar?

Sağlık kurumları yöneticiliği sertifika programı ile çeşitli sağlık kuruluşlarının orta ve üst düzey yönetim kademelerinde “Yönetici” olarak çalışan ya da bu alanda kariyer hedefleyen adaylara yönelik düzenlenmektedir.

Paramedik sertifikası ne işe yarar?

İlk yardım sertifikasına sahip olanlar, acil durumlarda gerekli müdahaleyi yaparak bir hayatın kurtarılmasına destek olabilirler. Eğitimin sonunda yapılan sınavda başarılı olan kişilere ilk yardım sertifikası ve ilk yardımcı kimlik kartı verilmektedir. ...