Halkbank Esnaf Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Halkbank Esnaf Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?
  2. Paraf Esnaf Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?
  3. Halkbank ticari kredi kartı nasıl alınır?
  4. Paraf Esnaf Kart limiti ne kadar?
  5. Paraf Esnaf Kart nerede kullanılır?
  6. Halkbank ticari kart nerede kullanılır?
  7. Paraf Esnaf Kart limiti nasıl yükseltilir?
  8. Esnaf paraf kart kaç taksit yapıyor?
  9. Paraf Esnaf sonradan taksitlendirme nasıl yapılır?
  10. Halk Bankası Paraf Esnaf Kart nedir?
  11. Halkbank Esnaf kredi kartı nerelerde kullanılır?

Halkbank Esnaf Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Dilerseniz buraya tıklayıp Paraf web sitemizden online, 0 400 Halkbank Dialog'u arayabilir, Paraf Mobil'i indirebilir, Halkbank İnternet Şubesi'nin Başvurular menüsünden ya da size en yakın Halkbank Şubesi'nden başvuruda bulunabilirsiniz!

Paraf Esnaf Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Sizlerde Paraf'ın eşsiz özelliklerinden yararlanmak istiyorsanız, Şimdi Başvur'a tıklayarak , istenilen kart türüne göre PARAF / PARAFLY boşluk, TCKN boşluk, gelir bilginizi yazıp 3452'e SMS gönderebilir, 08 Halkbank Dialog, Halkbank İnternet Şubesinden ya da size en yakın Halkbank Şubesi'nden başvuruda ...

Halkbank ticari kredi kartı nasıl alınır?

Paraf Business, firma adına harcama yapan kişiler için geliştirilmiş özel bir kredi kartıdır. Yurt içinde ve yurt dışında, şirketinize ofis malzemesi alımından, iş seyahatlerinize ait konaklama masrafına kadar, iş yerinize ait harcamalarınızı, Paraf Business'ınız ile kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Paraf Esnaf Kart limiti ne kadar?

Paraf Esnaf Taksitli Nakit Avans Kampanyası Kampanya kapsamında 31 Ağustos 2021 tarihine kadar %1 işlem komisyonuyla 3,6,9,12 ve 18 taksitte % 1,98 faiz oranı geçerli olacaktır. Taksitli Nakit Avans asgari 200 TL ile azami 15.000 TL limit aralığında kullanılabilecektir. Taksit adedi maksimum 18 aydır.

Paraf Esnaf Kart nerede kullanılır?

Esnafın gücüne güç katan kart; Paraf Esnaf! Üstelik nakit ihtiyacınız durumunda Paraf Esnaf kartınızı Dost Hesabınız ile birleştirerek tüm Halkbank ATM'lerinden kolaylıkla nakit çekebilir, sizin için hazırladığımız birçok ürün özelliği, indirimli hizmetler ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Halkbank ticari kart nerede kullanılır?

Yurt içinde ve yurt dışında, şirketinize ofis malzemesi alımında, iş seyahatlerinize ait konaklama masraflarında, iş yerinize ait harcamalarınızda kullanabileceğiniz kredi kartıdır.

Paraf Esnaf Kart limiti nasıl yükseltilir?

Ayrıca SMS, Mobil Şube, İnternet Şube ve Halkbank Dialog aracılığıyla limit artış başvurusunda bulunabilirsiniz. SMS ile başvuru için ; LIMIT yazıp TCKN, Aylık Gelir, Talep Edilen Limit Bilgileri ile aralarında birer boşluk bırakarak 3452'ye gönderebilirsiniz.

Esnaf paraf kart kaç taksit yapıyor?

Taksitlendirilebilecek minimum tutar 50 TL, maksimum tutar 30.000 TL'dir. Yurtiçinde gerçekleştirilen 50 TL ve üzeri peşin işlemler müşteri talebinize istinaden sonradan 3,6,9, 12 ve 18 ay seçenekleriyle taksitlendirilebilecektir.

Paraf Esnaf sonradan taksitlendirme nasıl yapılır?

Sonradan Taksitlendirme. Paraf ile yaptığınız peşin işlemlerinizi , Halkbank İnternet Şubesinden, Halkbank Mobil'den ve 08 Dialog'dan 18 aya kadar sonradan taksitlendirin!

Halk Bankası Paraf Esnaf Kart nedir?

Paraf Esnaf ile mal ve hizmet alımlarında taksitli ve vadeli işlem yapabilir, çek ve senet işlemlerini kart üzerinden gerçekleştirerek nakit akışınızı düzenleyebilir, ana bayii limit özelliği sayesinde çalıştığınız tedarikçilerden avantajlar sağlayabilirsiniz.

Halkbank Esnaf kredi kartı nerelerde kullanılır?

  • Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler.
  • Kıraathane,Kahvehane İşletmecileri.
  • Kadın ve Erkek Kuaförleri.
  • Lokanta İşletmecileri.
  • Terziler, Butik İşletmecileri.
  • Mobilya ve Ağaç İşleri Yapanlar.
  • Manavlar.
  • Kırtasiyeciler ve Kitapçılar.
Daha fazla öğe...