Gezici araç muayene randevu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Gezici araç muayene randevu nasıl alınır?
  2. Gezici Araç Muayene nedir?
  3. Urla Gezici Araç Muayene nerede?
  4. Gezici istasyonlarda Egzoz muayenesi yapılıyor mu?
  5. Egzoz emisyon olmadan muayene olur mu?

Gezici araç muayene randevu nasıl alınır?

Gezici araç muayene istasyonlarından iki türlü ücretsiz randevu alabilirsiniz. Birincisi Tüvtürk resmi web sitesi üzerinden online randevu almak. İkincisi ise Tüvtürk çağrı merkezine telefon etmek.

Gezici Araç Muayene nedir?

TÜVTÜRK gezici araç muayene istasyonu cumartesi günleri Bayındır yeni sanayi sitesinde Belediyemiz tarafından hazırlanan yerinde hemşehrilerimize hizmet veriyor. 8.30-17.30 saatleri arasında hizmet veren istasyonda ağır vasıta araçlar dışında tüm araçlara işlem yapılabiliyor.

Urla Gezici Araç Muayene nerede?

Tuvtürk Gezici Araç Muayene İstasyonu, otomobil servisi, Ahmet Besim Uyal Cad., No:12A5, Urla, İzmir, Türkiye - Yandex Haritalar.

Gezici istasyonlarda Egzoz muayenesi yapılıyor mu?

Randevu ile hizmet veren illeri öğrenmek için tıklayınız. Geçerli bir "Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü" olmaması araç muayenesinde "Ağır Kusur" olarak tanımlanır ve araç muayeneden başarısız olur. Egzoz Gazı Emisyonu Ölçümünü tüm sabit istasyonlarımızda ve yetkilendirilmiş gezici istasyonlarımızda yaptırabilirsiniz.

Egzoz emisyon olmadan muayene olur mu?

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı tarafından yapılan yeni düzenlemeyle, araç muayenelerinde egzoz emisyon ölçümü olmaması artık "ağır kusur" olmaktan çıkarken, kusurun "hafif" kusur olarak sayılacağı bildirildi. Yapılan düzenleme ise tarihi itibarıyla hayata geçti.