Turkcell kaç TL?

İçindekiler:

  1. Turkcell kaç TL?
  2. Kaç TL kaldığını nasıl öğreniriz?
  3. Turkcell bakiye nasıl öğrenilir?
  4. Turkcell TL ile paket nasıl yapılır?

Turkcell kaç TL?

Hattınızdaki TL miktarını hemen öğrenmek için tıklayınız. Ayrıca, cep telefonunuzdan *123# tuşlayıp, arama tuşuna başarak da öğrenebilirsiniz. Ayrıca adınıza devlete ödenen Telsiz Kullanım Ücreti güncel borç bakiyenizi öğrenmek için önce *100# yazıp ardından arama tuşuna basın.

Kaç TL kaldığını nasıl öğreniriz?

3. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz. 4. *123# ile bakiye sorgulamak için: *123#'yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut TL miktarınızı görebilirsiniz. 5.

Turkcell bakiye nasıl öğrenilir?

Açılan sayfada sol tarafta bulunan "Hat Özetim" bölümünden paketinizdeki kalan kullanımınızı görebilirsiniz. Ayrıca KALAN yazıp 2200'a SMS göndererek, telefonunuzdan *100#'yi tuşlayarak veya 05'yi arayarak kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Kalan kullanımınızı hemen öğrenmek için tıklayın.

Turkcell TL ile paket nasıl yapılır?

Kullanıcılar "*400#" kodunu girip arama yaptıktan sonra tüm servisleri görebilecekleri ana menüye ulaşırlar ve ilgili numarayı tuşlayarak ve göndererek işlemlerini yapmaya başlarlar. İşlem yapmak istedikleri servisi seçtikten sonra menüde ilerleyebilir; menüden istedikleri miktarda TL veya paket yükleyebilirler.