Yüzme antrenörlük kursu 2021 ne zaman?

İçindekiler:

  1. Yüzme antrenörlük kursu 2021 ne zaman?
  2. Yüzme antrenörlük Kursu kaç kademe?
  3. Yüzme antrenörü olmak için ne yapmalıyım?
  4. Yüzme hocaları ne kadar maaş alıyor?
  5. Vücut Geliştirme antrenörlük belgesi nasıl alınır?
  6. Yüzme antrenörü kimdir?
  7. Antrenörlük belgesi e devletten nasıl alınır?
  8. Antrenörlük Uzmanlık belgesi nasıl alınır?
  9. Yüzme lisansı kaç yaşında çıkar?
  10. Yüzme sertifikası ne işe yarar?

Yüzme antrenörlük kursu 2021 ne zaman?

1.KADEME YARDIMCI YÜZME ANTRENÖRÜ YETİŞTİRME KURSU ANKARA 16-20 AĞUSTOS 2021.

Yüzme antrenörlük Kursu kaç kademe?

Antrenör Eğitimi Yönetmeliği gereğince bu kursa sadece, 3. Kademe Temel Eğitim Sınavını başarıyla tamamlayanlar katılabilecektir. (2. Kademe Antrenörlük Belgesi üzerinden 2 yıl geçmiş olması ve 2. Kademe antrenörlük belgesine sahip olduktan sonra en az 2 seminer belgesi gerekmektedir.)

Yüzme antrenörü olmak için ne yapmalıyım?

Yüzme antrenörü olabilmeniz için tüm yüzme tekniklerini biliyor olmanız gerekmektedir. Yüzme antrenörü olabilmeniz için spor akademisi mezunu olmanız gerekmez. En az lise mezunu olmanız yeterlidir. Yüzme federasyonunun her yıl açtığı yüzme antrenörlüğü kurslarını takip ederek başvuru yapabilirsiniz.

Yüzme hocaları ne kadar maaş alıyor?

9/1 derecesinde mesleğe yeni başlayan antrenör maaşı 2020 4 bin TL civarındadır. 7/3 derecesinde 5 yıl deneyimli görevli TL civarında ücret alır. 5/2 derecesinde 10 yıl deneyimli personel TL civarında ücret alır. 3/1 derecesinde 15 yıl deneyimli personelin aylığı ise yaklaşık TL'dir.

Vücut Geliştirme antrenörlük belgesi nasıl alınır?

Hızla artan talepler üzerine Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu (TVGFBF) düzenli olarak her yıl antrenörlük kursu açmaktadır. Kurslarda verilen temel ve uygulama eğitimi sonrasında antrenörlük sınavlarından geçer not alırsanız Fitness Antrenörlük Belgesi almaya hak kazanabilirsiniz.

Yüzme antrenörü kimdir?

Bir spor kulübünün yüzme takımını çalıştıran, teknik, kuvvet, çabukluk ve moral bakımından müsabakalara hazırlayan, sporcuların yüzme kural ve tekniklerine uygun olarak yetişmelerini ve gelişmelerini takip eden kişidir.

Antrenörlük belgesi e devletten nasıl alınır?

Kurs başvurusu yapmak için öncelikle e-devlet şifrenizin olması gerekmektedir.
  1. Başvuruyu yapmadan önce,
  2. 1-Vesikalık fotoğraf.
  3. 2-Sağlık raporu.
  4. 3-Gençlik Spor Müdürlüğünden aldığınız ceza kaydı
  5. 4-Adli sicil kaydı (E-devletten alınabilir)
  6. 5-Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  7. 6-Diploma/Mezuniyet Belgesi ya da öğrenci belgesi.
Daha fazla öğe...

Antrenörlük Uzmanlık belgesi nasıl alınır?

1: İlgili spor dalını ihtisas/uzmanlık olarak aldığını belgeleyenler, temel eğitim ve sınavından muaf olup, uygulama eğitimi ve sınavına katılarak başarılı olmaları halinde kıdemli antrenörlük belgesi almaya hak kazanır.

Yüzme lisansı kaç yaşında çıkar?

5 yaşından itibaren başlangıç programları ile başlanabilir. 6 yaş çok geç kalınmış olur. Eğer temel eğitim tamamlandıysa, antrene edilme süreci başlar. Bu süreçte, 8 -10 yaş itibariyle dersek, 10- 12 yaş arası çocukların artık müsabık sporcu olmaları beklenir. Yani 8 yaşından sonra lisans başvurusunda bulunabilirsiniz.

Yüzme sertifikası ne işe yarar?

Suda Yüzme Sertifikası programının amacı: Meslek Elemanı Tanımı; Su yüzeyinde ve içinde durması veya ilerlemesini sağlamak amacıyla yüzme çeşitlerinin teknik ve stillerini öğrenen ve uygulamalar yapabilen kişidir. İstihdam Alanları ; Havuzlarda, Denizlerde vb. yerlerde uygulamalar yapabilir.