KENACORT ampul nedir ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. KENACORT ampul nedir ne için kullanılır?
  2. Kenacort nedir ne işe yarar?
  3. Kenacort ilaç ne işe yarar?
  4. Kenacort a merhem ağız içine sürülür mü?
  5. Triamsinolon ne ise yarar?
  6. Triamcinolone ne ise yarar?

KENACORT ampul nedir ne için kullanılır?

KENACORT-A, endokrin hastalıklar, romatizmal hastalıklar, kollojen doku hastalıkları, mide- barsak sistemi ve akciğerler ile ilgili sorunlar cilt hastalıkları, göz hastalıkları, kan hastalıkları, neoplastik hastalıklar ve ödem gibi çok çeşitli ciddi enflamatuvar ve/veya alerjik hastalıkların tedavisinde kullanılır.

Kenacort nedir ne işe yarar?

KENACORT – A Orabase Pomad, oral enflamatuvar ve ülseratif lezyonların semptomlarının geçici olarak giderilmesinde ve yardımcı tedavi olarak endikedir.

Kenacort ilaç ne işe yarar?

Etkin madde bir patın içerisindedir ve ağız içerisindeki nemli bölgelere yapışarak koruyucu bir film tabaka oluşturur. KENACORT-A, ağızda takma diş ya da yaralanmalar sonucu oluşan yaraların, diş etlerindeki ağrı ve iltihaplanmanın tedavisinde kullanılır.

Kenacort a merhem ağız içine sürülür mü?

Kenacort-A'nın yiyecek ve içecek ile etkileşimi yoktur; ancak ağız içine uygulandığından dolayı yemeklerden sonra kullanılması önerilmektedir. İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

Triamsinolon ne ise yarar?

Romatizmal hastalıklar: Romatoid artrit, akut ve subakut bursit, epikondilit, akut gut artriti, psöriyatik artrit, ankilozan spondilit, juvenil romatoid artrit gibi romatizmal hastalıkların akut ataklarında kısa süreli, yardımcı tedavi olarak uygulanır.

Triamcinolone ne ise yarar?

Triamsinolon (trye-am-SIN-oh-lone)Deride kaşıntı, şişme ve diğer rahatsızlıkları tedavi eder. Bu ilaç bir kortikosteroiddir.