iPhone XS ön kamera kaç mp?

İçindekiler:

  1. iPhone XS ön kamera kaç mp?
  2. iPhone XR 64 GB suya dayanıklı mı?
  3. iPhone XR geniş açı çekim var mı?
  4. Apple XS batarya kaç mAh?
  5. iPhone XR 64 GB Batarya kaç mAh?
  6. iPhone XR su alıyor mu?
  7. XR da geniş açı var mı?
  8. XR ile 11 ekranı aynı mı?

iPhone XS ön kamera kaç mp?

Her iki kamera da OIS desteğine sahip. 7 megapiksellik bir ön kamera tercih eden iPhone Xs, ƒ/2.2 diyafram açıklığına sahip.

iPhone XR 64 GB suya dayanıklı mı?

iPhone XR suya, sıçramalara ve toza dayanıklıdır.

iPhone XR geniş açı çekim var mı?

Arka kamera Dolayısıyla iPhone 11 ultra geniş açılı kamerasıyla birlikte 2 kat optik uzaklaştırma yapabilirken, iPhone XR'da bu kamera olmadığı için ultra geniş açılı çekimler yapılamıyor. Her iki model de telefoto lens olmamasına rağmen yazılım sayesinde portre modunda fotoğraflar çekebiliyor.

Apple XS batarya kaç mAh?

Bu yüzden meraklı olan herkes için, üç yeni iPhone'un batarya kapasitesi boyutları şu şekilde: iPhone XS Max: 3,174 mAh. iPhone XS: 2,658 mAh. iPhone XR: 2,942 mAh.

iPhone XR 64 GB Batarya kaç mAh?

Apple A12 işlemcisinden gücünü alan model, arka tarafta 12 Megapiksellik tek bir kameraya, ön tarafta ise Face ID destekli 7 Megapiksel kameraya sahip. 2942 mAh büyüklüğünde bir bataryası bulunan akıllı telefon, 64/128/256 GB dahili depolama ve 3 GB RAM'e sahip.

iPhone XR su alıyor mu?

iPhone XR suya, sıçramalara ve toza dayanıklıdır. Aygıtlar kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiş ve 60529 sayılı IEC standardı kapsamında IP67 derecesini (30 dakikaya kadar maksimum 1 metre derinlik) elde etmiştir.

XR da geniş açı var mı?

iPhone XR'da çıkıntılı tek ana kamera yer alıyor. 12 MP'lik geniş açılı olan bu kamera, f/1.8 diyafram açıklığına sahip. Telefonda ekstra kamera sensörünün olmamasından dolayı optik olarak yakınlaştırma yapamıyorsunuz ve XR portre çekimlerini farklı şekilde gerçekleştiriyor.

XR ile 11 ekranı aynı mı?

Hem iPhone 11'de hem de iPhone XR'da 6.1 inç büyüklüğünde Likit Retina LCD ekran bulunuyor. 17 piksel çözünürlüklü bu ekran, 326 ppi piksel yoğunluğuna sahip. Uygun fiyatlı iPhone seçenekleri arasında ekran bakımından bir fark bulunmuyor.