Epicure Liposoluble Wax Nasıl Kullanılır?

İçindekiler:

  1. Epicure Liposoluble Wax Nasıl Kullanılır?
  2. Bezli ağda nasıl kullanılır?
  3. Epicure konserve ağda nasıl kullanılır?
  4. Vi Vet Sir ağda Nasıl Kullanılır?
  5. Pudralı konserve ağda nasıl kullanılır?
  6. Vi Vet soğuk ağda nasıl kullanılır?
  7. Sir ağda kaç dakika ısıtılır?
  8. Ağda kazanı kaç derecede ısıtılır?

Epicure Liposoluble Wax Nasıl Kullanılır?

Ürün Bilgileri Bal kıvamına kadar ısıtılan ve eriyen sir ağda sıpatula ile sürülür.5-10 saniye beklenir ve tüylerin ters yönüne çekilir. Bez gerektirmez. Kalıntı bırakmaz.Ağda sonrası cildi nemlendirmek ve rahatlatmak için ağda temizleme ve masaj yağı kullanılabilir.

Bezli ağda nasıl kullanılır?

Cildinize sürmeden önce 3 defa ağda bezine sürünüz. Bu sayede daha kolay sürülüm sağlarsınız. Sonra kılların çıkış yönüne sürüp üzerine ağda bezini yapıştırıyorsunuz ve kılların çıkış yönünün tersine ağda bezi ile çekiyorsunuz.

Epicure konserve ağda nasıl kullanılır?

Epicure Titanyum Pudralı Konserve Sir Ağda Kullanımı >Ürünü tüylerin çıkış yönünde, ince bir tabaka halinde uygulayın. > Ağda bezini ürünün üzerine yapıştırın ve bezi tüylerin aksi yönüne doğru, tek seferde çekin. Dikkat! > Cilt aşırı hassassa uygulama öncesi cildin pudralanması önerilir.

Vi Vet Sir ağda Nasıl Kullanılır?

Hazırlanışı : Vi-Vet Sir Ağdanın her 2 kapağını da açınız.Sir Ağdayı Isıtıcısında tamamı eriyinceye kadar ısıtınız.İyice karıştırınız....Vi-Vet Pudralı Konserve Sir Ağda 800ml
  1. Reçineden üretilmiştir.
  2. Şeker içermez.
  3. Ağda bezi ile kullanılır.
  4. Yüz dahil vücudun her bölgesinde kullanılabilir.

Pudralı konserve ağda nasıl kullanılır?

Konserve ağda kullanımı: Sir ağda tamamen eriyinceye kadar ısıtılır. Iyice karıştırılır ve spatula ile tüylerin çıkış yönüne sürülür. Üzerine ağda bezi yapıştırılıp tüylerin çıkış yönünün tersine çekilir. Işlem bittikten sonra ağda yaptığınız bölgeyi sir ağda yağı ile temizleyiniz.

Vi Vet soğuk ağda nasıl kullanılır?

Ağdayı tüylerin çıkış yönüne doğru çok ince sürünüz. Ağda bezi yapıştırıp iyice sıvazlayınız. Tüylerin çıkış yönünün tersine doğru tek bir hareketle çekiniz. Uygulama sonrasında ağda yapılan bölgeyi ılık suyla temizleyiniz.

Sir ağda kaç dakika ısıtılır?

Kartuşu makineye taktıktan sonra makineyi fişe takıp, 15 dakika ağdanın ısınmasını beklediğinizde, ağda kullanıma hazır hale gelmiş oluyor. İkinci aşamada ısınan ağdayı makineyi de kullanarak, vücudunuzdaki tüylerin çıkış yönüne doğru sürmelisiniz.

Ağda kazanı kaç derecede ısıtılır?

Ağdalar çok sıcak su kıvamına gelene kadar ısıtın ve ağda makinesinin ısısını 30°C'ye indirin. Ağdayı asla yeni erimiş haldeyken kullanmayın ve makine ısısı 30°C'ye ayarlanmışken 10 dakika kadar erimiş ağda macun – bal kıvamına gelene kadar kontrollü bir şekilde soğutun.