Türk Telekom aile paketi kaç TL?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom aile paketi kaç TL?
  2. Türk Telekom Ahlan tarifesi nedir?
  3. Ahlan ne demek?
  4. Ahlan 8 GB kimler kullanabilir?
  5. Ahlan tarifesine nasil gecilir?

Türk Telekom aile paketi kaç TL?

Türk Telekom faturalı tarifelerden geçiş yoluyla Ailece 15GB Tarifesi'ne kayıt olan müşterilerimiz için tarifenin aylık ücreti 119 TL'dir.

Türk Telekom Ahlan tarifesi nedir?

Ahlan 4GB Paketi ile tam 4GB Cepten İnternet, Her Yöne 500 DK, Her Yöne 1000 SMS ve tarife içi sınırsız konuşma sadece 29 TL! Üstelik aylık tek seferde 30 TL ve üzeri yüklemelerde Ahlan Tarifesinde geçerli tarife içi sınırsız konuşma ve yurtdışı avantajlı görüşme fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

Ahlan ne demek?

türk telekom mobilin suriyelilere özel çıkarttığı tarife. sadece suriyeliler geçebiliyor. ahlan 19 paketi'nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak faturasız ahlan tarifesine gelen müşteriler için aylık 19 tl. herşey dahil paketi 30 tl. ...

Ahlan 8 GB kimler kullanabilir?

BİMcell, POCELL, Pttcell, Teknosa Mobil ve mevcut faturasız tarifelerden faturasız Ahlan Tarifesine gelerek pakete kayıt olmak isteyen müşteriler Ahlan 8 GB Paketi'nden aylık 44 TL'ye yararlanabilirler.

Ahlan tarifesine nasil gecilir?

Hattınızı diğer operatörlerden Türk Telekom'a kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Ahlan Tarifesi ile numaranızı değiştirmeye gerek olmadan ücretsiz Türk Telekom'a taşıyabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, Türk Telekom mağazalarına gelerek ya da web sitemizdeki online başvuru formundan talep bırakmak.