Mardin Havalimanı adı ne?

İçindekiler:

  1. Mardin Havalimanı adı ne?
  2. Mardin Havaalanı hangi ilçede?
  3. Mardine uçakla nasıl gidilir?
  4. Mardin Havaalanı arası kaç km?
  5. Mardin Havaalanı Müdürü kimdir?
  6. Mardin istanbul arası uçakla ne kadar?
  7. Mardin merkezden havaalanına nasıl gidilir?
  8. İstanbul Mardin uçak biletleri kaç TL?
  9. İstanbul Mardin arası uçakla kaç dakika?
  10. Batman Mardin Havaalanı kaç km?
  11. Antalya Havalimanı Müdürü kim?
  12. DHMI Hüseyin Keskin kimdir?
  13. Mardine Uçak bileti ne kadar?
  14. Istanbul'dan Mardin'e uçak bileti var mı?

Mardin Havalimanı adı ne?

Mardin Havalimanı
IATA: MQM - ICAO: LTCR MQM Havalimanının Türkiye haritasındaki yeri
Özet
Havalimanı tipiSivil
Sahibi/İşleticisiDHMI
12 satır daha

Mardin Havaalanı hangi ilçede?

Mardin Havalimanı 37.235294 enlem ve 40.635220 boylamda yer almaktadır. Kızıltepe ilçesine bağlıdır. Mardin Havalimanı haritası Mardin ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Mardin Havalimanı posta kodu 47400.

Mardine uçakla nasıl gidilir?

Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı'ndan (2 saat 5 dk), Pegasus Hava Yolları İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan (1 saat 55 dk), AnadoluJet Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan (1 saat 25 dk) SunExpress ise İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan (1 saat 55 dk) Mardin'e direkt uçak seferi düzenliyor.

Mardin Havaalanı arası kaç km?

Mardin Havaalanı'nın şehir merkezine uzaklığı yaklaşık 20 km. Mardin Havaalanı Kızıltepe-Mardin yolu üzerinde ve şehir merkezinden; minibüs, servis veya taksiyle ulaşabilirsiniz.

Mardin Havaalanı Müdürü kimdir?

Mardin Havalimanı Müdürü Sayın Veysi DOĞRUYOL'a ziyarette bulunduk. Kendileriyle turizm hakkında verimli sohbetlerde bulunduk.

Mardin istanbul arası uçakla ne kadar?

Mardin İstanbul arası 1101 km olup, en kısa uçuş 1 saat 50 dakika sürmektedir. Önümüzdeki 30 gün içerisinde Mardin İstanbul arasında en ucuz uçak biletleri 270 TL ile Pegasus firmasına aittir.

Mardin merkezden havaalanına nasıl gidilir?

Havalimanı ile şehir merkezi ve Kızıltepe'ye olan ulaşımlar belediye toplu taşıma otobüsleri ve minibüsler ile sağlanmaktadır. Ayrıca havalimanından şehir merkezine yolcu servis hizmeti veren HAVAŞ otobüsleriyle de gidebilmek mümkündür. Bunun yanı sıra haftanın 7 günü 24 saat hizmet veren taksiler de bulunmaktadır.

İstanbul Mardin uçak biletleri kaç TL?

İstanbul Mardin Uçak Bileti Bilgileri
Kalkış Havalimanları:İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen Havalimanı
Varış Havalimanı:Mardin Havalimanı
En Ucuz Bilet Fiyatı:129,99 TL
En Sık Uçan Havayolu:Türk Hava Yolları
En Kısa Uçuş Süresi:1 sa 45 dk

İstanbul Mardin arası uçakla kaç dakika?

Mardin Airport ile istanbul Arası Uçakla 1 saat 42 dakika sürmektedir. Mardin Airport, Mardin, Türkiye - istanbul arasındaki uçuş mesafesi 1198 km dir. 1198 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 1 saat 42 dakika zaman almaktadır.

Batman Mardin Havaalanı kaç km?

Mardin-Batman uçuşlarında kalkış havalimanı olarak Mardin Havalimanı, varış için Batman Havalimanı kullanabilirsiniz. Mardin-Batman arası uçuş mesafesi kaç kilometre ve uçuş kaç saat sürer? Mardin-Batman arası uçuş mesafesi toplam 69 kilometre. İki şehir arasındaki uçak yolculuğu 20 dakika sürüyor.

Antalya Havalimanı Müdürü kim?

İlk olarak 2003 yılında DHMİ Antalya Havalimanı Başmüdürü olarak atanan Osman Serdar, yaklaşık 14 yıl bu görevi yürüttükten sonra 2017 yılının eylül ayında Dalaman Havalimanı Başmüdürlüğü'ne atandı. Dalaman Havalimanı Başmüdürü olarak görev yapan İlhami Şimşek ise Antalya Havalimanı Başmüdürlüğü görevine getirildi.

DHMI Hüseyin Keskin kimdir?

24 Temmuz 2019 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile atandığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam ediyor. Çok iyi seviyede İngilizce bilen Keskin, evli ve iki çocuk babasıdır.

Mardine Uçak bileti ne kadar?

En Ucuz Mardin Uçak Biletleri
  • Ankara - Mardin. 253 TL'den.
  • İstanbul - Mardin. . 299 TL'den.
  • Trabzon - Mardin. . 414 TL'den.
  • Antalya - Mardin. . 426 TL'den.
  • Adana - Mardin. . 494 TL'den.

Istanbul'dan Mardin'e uçak bileti var mı?

İstanbul ✈ Mardin Uçak Bileti Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Evet, İstanbul Mardin 253 TL'nin altında birden fazla uçuş bulunuyor.hemen tıklayın. İstanbul Mardin arası uçmak için en ucuz gün Pazar günü.