Istanbul Bilgi Üniversitesi Özel mı?

İçindekiler:

  1. Istanbul Bilgi Üniversitesi Özel mı?
  2. Istanbul Bilgi Üniversitesi açılıyor mu?
  3. Bilgi Üniversitesi Güz Dönemi Online mı?
  4. Bilgi Üniversitesi Güz Dönemi Uzaktan mı?
  5. Dersten Çekilme Nedir Bilgi Üniversitesi?
  6. Bilgi Üniversitesi eğitim Online mı?

Istanbul Bilgi Üniversitesi Özel mı?

'Non scholae, sed vitae discimus' (Okul için değil yaşam için öğrenmeliyiz) ilkesiyle yola çıkan İstanbul Bilgi Üniversitesi, 7 Haziran 1996 tarihinde Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yapılan müracaat ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen 4142 sayılı kanunla, bir Vakıf Üniversitesi olarak Türk ...

Istanbul Bilgi Üniversitesi açılıyor mu?

Sevgili Öğrencilerimiz, Bu eğitim-öğretim yılını COVID-19 salgının yarattığı zorlu koşullarda sizlerin desteğiyle tamamlıyoruz. Derslerimiz akademik takvimimizde planlandığı gibi tarihinde başlayacaktır. ...

Bilgi Üniversitesi Güz Dönemi Online mı?

Bu çerçevede, Üniversitemiz Akademik Kurulu'nun (Senato) 15.12.2020 tarihli toplantısında, 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi sonunda yapılacak olan final, bütünleme, mazeret ve benzeri sınavların elektronik ortamda yapılmasına karar verilmiştir.

Bilgi Üniversitesi Güz Dönemi Uzaktan mı?

Değerli Öğrencilerimiz, Bildiğiniz gibi Üniversitemizde eğitim ve öğretime Yükseköğretim Kurulu kararı doğrultusunda 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi'nde uzaktan eğitim araçları ile devam ediyoruz.

Dersten Çekilme Nedir Bilgi Üniversitesi?

Dersten Çekilme (Withdrawal) Dersten çekilme işlemleri sadece Akademik Takvim'de belirlenen süre içinde SIS (Öğrenci Sayfası)'ndan yapılabilir. F alınan seçmeli dersler bırakılamaz. SIS (Öğrenci Sayfası) üzerinden akademik danışmandan onay alınması gerekir.

Bilgi Üniversitesi eğitim Online mı?

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi'nde uzaktan öğretim sürecine geçiş ile birlikte lisans, önlisans ve yüksek lisans programlarında dersler senkron ve asenkron olarak uzaktan eğitim araçlarıyla gerçekleşmiştir. Senkron olarak gerçekleşen tüm derslerin ayrıca asenkron ders materyalleri mevcuttur.