Dicle elektriğin sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Dicle elektriğin sahibi kim?
  2. Dicle elektrik adı ne oldu?
  3. Dicle elektrik dağıtım nerede?
  4. Siverek elektrik ismi nedir?
  5. Dedaş Diyarbakır Bölge Müdürü kimdir?
  6. Dicle elektrik hangi günler açık?
  7. Mardin Hangi elektrik dağıtım şirketi?
  8. Batman hangi elektrik aboneliği?
  9. Mardin hangi elektrik aboneliği?
  10. Dicle Elektrik ne zaman kuruldu?
  11. Dicle Elektrik ne iş yapar?
  12. Dicle Epsaş cumartesi açık mı?
  13. Dicle elektrik hafta sonu açık mı?
  14. Şanlıurfa hangi elektrik aboneliği?
  15. Şanlıurfa elektrik dağıtım şirketinin adı nedir?

Dicle elektriğin sahibi kim?

kısa adıyla DİCLE EDAŞ, Eksim Holding Enerji Grubu tarafından işletilmektedir.

Dicle elektrik adı ne oldu?

Şirketten yapılan açılamaya göre, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'da görevli tedarik şirketi olarak 2 milyon aboneye hizmet veren Dicle Elektrik Perakende Satış AŞ, logosunu yeni marka için yeniden tasarladı. Şirket, faaliyetlerini Depsaş Enerji olarak yeni logosuyla sürdürecek.

Dicle elektrik dağıtım nerede?

Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerindeki elektrik dağıtım arızalarından Dicle Elektrik Dağıtım sorumludur.

Siverek elektrik ismi nedir?

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.

Dedaş Diyarbakır Bölge Müdürü kimdir?

Dicle EDAŞ Genel Müdürü Yaşar Arvas oldu.

Dicle elektrik hangi günler açık?

Tahsilat veznelerinin Cumartesi günleri sabah 09.00 ile akşam 16:00 saatleri arasında açık bulunuyor. Veznelerden müşterilerin günü geçmemiş olan faturalarının yanı sıra gecikmeye girmiş faturalarının da tahsilatı yapılıyor.

Mardin Hangi elektrik dağıtım şirketi?

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. çağrı merkezine telefonunuzdan 1 2 numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.

Batman hangi elektrik aboneliği?

Genellikle Batman bölgesinde abonelik ve fatura ödeme işlemlerinde elektrik satış şirketi olan Dicle Elektrik hizmet verirken, arıza ve kesinti gibi daha teknik konularda elektrik dağıtım şirketi DEDAŞ hizmet vermektedir.

Mardin hangi elektrik aboneliği?

Çağrı Merkezi'ni arayarak hangi işlemlerinizi yapabilirsiniz? ALO 186. Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. çağrı merkezine telefonunuzdan 1 2 numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.

Dicle Elektrik ne zaman kuruldu?

Dicle Elektrik'in Kuruluşu Ve Özelleştirilmesi Bu bölgeler arasında bulunan 1 numaralı bölge olarak adlandırılan kısımda, yani Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Şırnak, Batman ve Siirt illerinde hizmet vermek üzere görevlendirilen Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş., 2005 yılında kurulmuştur.

Dicle Elektrik ne iş yapar?

Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi, görevli tedarik şirketi statüsü ile Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerinde 68 hizmet lokasyonu ile yaklaşık 1 milyon 750 bin müşteriye elektrik perakende satış hizmeti vermektedir.

Dicle Epsaş cumartesi açık mı?

Tahsilat veznelerinin Cumartesi günleri sabah 09.00 ile akşam 16:00 saatleri arasında açık bulunuyor. ... Veznelerden müşterilerin günü geçmemiş olan faturalarının yanı sıra gecikmeye girmiş faturalarının da tahsilatı yapılıyor.

Dicle elektrik hafta sonu açık mı?

Hafta sonu mesaileri mevcut değildir.

Şanlıurfa hangi elektrik aboneliği?

Genellikle Şanlıurfa bölgesinde abonelik ve fatura ödeme işlemlerinde elektrik satış şirketi olan Dicle Elektrik hizmet verirken, arıza ve kesinti gibi daha teknik konularda elektrik dağıtım şirketi DEDAŞ hizmet vermektedir.

Şanlıurfa elektrik dağıtım şirketinin adı nedir?

1 numaralı dağıtım bölgesinin görevli dağıtım şirketi olan Dicle EDAŞ, Güneydoğu Anadolu bölgesindeki 6 büyük il olan Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerinde yaklaşık 1.4 milyon kişiye hizmet vermektedir.