Ağız suyu neye yarar?

İçindekiler:

  1. Ağız suyu neye yarar?
  2. Listerine ağız çalkalama suyu ne işe yarar?
  3. Ağız bakım suyundan sonra su içilir mi?
  4. Ağız gargarası zararlı mı?
  5. Listerin kullandıktan sonra ağız suyla çalkalanır mı?

Ağız suyu neye yarar?

Ağız bakım suları sadece nefesi tazelemez. Bunun yanı sıra diş etlerine yarar sağlayan bir yapıdadır. Diş problemlerinin önüne geçmek, çürük oluşumunu engellemek ve bu bağlamda önünü kesmek ve diş sorunlarını ekarte etmek için ağız bakım suları kullanılmaktadır.

Listerine ağız çalkalama suyu ne işe yarar?

Listerine®, diş çürükleri, diş eti hastalıkları ve ağız kokusunun başlıca nedeni olan bakteri plağı ile savaşarak etkin koruma sağlar. Düzenli olarak sabah akşam Listerine® kullanıldığında 7 günün sonunda dişlerin çok daha temiz ve pürüzsüz olduğu farkedilir.

Ağız bakım suyundan sonra su içilir mi?

Günlük ağız bakım ürünü kullandıktan sonra ağzın tekrar suyla çalkalanmasına gerek yoktur. Ürünün etkinliğinin daha uzun süre devam etmesini sağlamak için çalkalamamak tavsiye edilir.

Ağız gargarası zararlı mı?

Ağız çalkalama suyu, ağız kokusunu önlemenin en kolay yollarından biri olsa da uzmanlar, ağız çalkalama suyunun ağızdaki bakterileri öldürürken, kronik hastalıklara yol açtığını kaydetti. Amerikalı bilim insanları, günde 2 defa ağız çalkalama suyu kullanmanın tip 2 diyabet riskini yüzde 50 oranında artırdığını açıkladı ...

Listerin kullandıktan sonra ağız suyla çalkalanır mı?

Günlük ağız bakım ürünü kullandıktan sonra ağzınızı suyla çalkalamalı mısınız? Günlük ağız bakım ürünü kullandıktan sonra ağzın tekrar suyla çalkalanmasına gerek yoktur. Ürünün etkinliğinin daha uzun süre devam etmesini sağlamak için çalkalamamak tavsiye edilir.