Hızlı tren kaç lira?

İçindekiler:

  1. Hızlı tren kaç lira?
  2. TCDD bilet ne zaman açılıyor?
  3. Hızlı tren Eskişehir Kaç Lira?
  4. Eskişehir İstanbul hızlı tren bilet fiyatı ne kadar?
  5. Istanbul Ankara hızlı tren bileti kaç lira?

Hızlı tren kaç lira?

Ankara İstanbul hızlı tren bilet fiyatı, 70 TL olarak belirlenmiştir. 7 ila 12 yaş arasında olan çocuklar ve 65 üzeri bireyler bu bileti % 50 indirim oranı ile edinirler. 13 ila 26 yaş arasında olan gençler bileti % 20 indirim oranı üzerinden satın alırlar. 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz biletten yararlanırlar.

TCDD bilet ne zaman açılıyor?

YHT'lerde tren biletleri seyahatin başlama tarihinden 15 gün, Anahat trenlerinde ise 30 gün öncesine kadar; rezervasyon ve bilet satışına başlanır.

Hızlı tren Eskişehir Kaç Lira?

Ankara Eskişehir Yüksek Hızlı Tren bileti 2021 yılı fiyatları; 2+2 Pulman (Ekonomi) bileti 37,50 TL, 2+1 Pulman (Business) bileti 54,50 TL dir. Ankara Eskişehir hızlı tren bilet fiyatları temel fiyatlar olup yüksek hızlı tren biletlerinde bir çok indirim uygulanmaktadır.

Eskişehir İstanbul hızlı tren bilet fiyatı ne kadar?

İstanbul'dan Eskişehir'e hızlı trenle seyehat etmek isteyen yolcular bilet ücreti olarak 195 lira ödeyecek. Günde 10 sefer yapılan İstanbul-Eskişehir hızlı treni için ilk sefer Pendik'ten 06:01′ de başlıyor son sefer ise18:01'de bitiyor. Ortalama yolculuk süresi ise 2 sa 54 dk.

Istanbul Ankara hızlı tren bileti kaç lira?

Ankara İstanbul Hızlı Tren Biletleri Ne Kadar? Ankara İstanbul hızlı tren bilet fiyatı, 70 TL olarak belirlenmiştir.