Istanbul Avşa adası kaç saat?

İçindekiler:

  1. Istanbul Avşa adası kaç saat?
  2. Avşa Adası feribot nereden kalkıyor?
  3. Tekirdağ Avşa kaç saat sürüyor?
  4. Avşa Erdek kaç TL?
  5. Avşa adası ido ile kaç saat?

Istanbul Avşa adası kaç saat?

İstanbul'a deniz otobüsüyle 2 saat 45 dakika uzaklıktadır. Erdek'ten ise gemiyle yaklaşık 2 saatte ulaşılmaktadır. Yaz sezonunda İstanbul'dan hergün deniz otobüsü seferleri yapılmakta olup, haftasonları ek seferler de konulmaktadır.

Avşa Adası feribot nereden kalkıyor?

İDO İstanbul Avcılar İskelesinden Avşa Adasına 3 saatte ulaşılabilmektedir. İDO Hızlı feribotları Avcılar isklesine uğrayan seferlerinde Bostancı 4 saat 30 dakika - Yenikapı 3 saat 45 dakika sürmektedir. Gestaş Erdek İskelesinden Avşa Adasına 2 saatte ulaşmaktadır.

Tekirdağ Avşa kaç saat sürüyor?

Tekirdağ ve diğer feribot noktalarından kalkan tüm araçlar ortalama 3 saatlik bir sürede Avşa Adası'na ulaşım sağlamaktadır.

Avşa Erdek kaç TL?

Gestaş Avşa-Erdek-Ekinlik-Marmara Adası ve Balıklı Adası'na geçerli olan 2021 yılı güncel yaz ayları sefer programı aşağıdaki gibidir. Gestaş Avşa Erdek Marmara Balıklı ve Ekinlik Adası feribot fiyatları yolcu 25 TL araç 90 TL'dir.

Avşa adası ido ile kaç saat?

Avşa Adası İdo ile Kaç Saat Sürmektedir? Avşa Adası İdo ile İstanbul'dan Avşa'ya 2 saat 45 dakika sürmektedir. Bu süre İstanbul'dan kalkış süresine göre değişmektedir. Yenikapı, Bostancı ve Avcılar'dan kalkış mesafeleri bu süreye göre dahil edilmelidir.