Sherlock Holmes Seti kaç kitap?

İçindekiler:

  1. Sherlock Holmes Seti kaç kitap?
  2. Sherlock Holmes kitabı ne anlatıyor?
  3. Sir Arthur Conan Doyle kaç kitabı var?
  4. Moriarty neden öldü?
  5. Sir Arthur Conan Doyle nasil oldu kitabi?

Sherlock Holmes Seti kaç kitap?

Toplam 56 çarpıcı hikâyeden oluşan 5 kitaplık bu set, sizi insan zekâsını zorlayan tuhaf suçlar ve cinayetler dünyasında gezdirirken, gerçeğe giden bir yolda yalnız olmadığınızı da hissettiriyor... Setin İçindeki Kitaplar: Akıl Oyunlarının Gölgesinde. Suç Detayda Saklıdır.

Sherlock Holmes kitabı ne anlatıyor?

Holms, A. Conan Doyle'ın, cinayeti, komployu bir uzmanlık işi haline getiren tekelci kapitalizmin bu suçlarını ortaya çıkaran dedektifidir. Sherlock Holmes, büyücü ve çok zengin biri olan Lord Blackwood'a ve onu destekleyen satanist tarikata karşı mücadele eder.

Sir Arthur Conan Doyle kaç kitabı var?

Tüm Eserler Listesi ve Türkçe Çevirisi Olanlar
Arthur Conan Doyle Eserleri
TürAsıl eser sayısıTürkçe'ye çevrilen eser sayısı
Spiritualist ve paranormal kitaplar130
Spiritualist ve paranormal el kitapçıkları100
Toplam29371
6 satır daha

Moriarty neden öldü?

Sherlock Holmes ve ezeli düşmanı Moriarty'nin Reichenbach Şelalesi'nden düşüp ölmesinden birkaç gün sonra Pinkerton ajanı Frederick Chase, New York'tan Avrupa'ya gelir. Moriarty'nin ölümü, onun yerini almak için gelen yeni bir şeytani suç dehası tarafından anında doldurulan zehirli bir boşluk yaratmıştır.

Sir Arthur Conan Doyle nasil oldu kitabi?

Bu doğrultuda yazar, spiritüelizme ve paranormal olgulara meyletti ve bu alanda da eserler verdi. Sir Arthur Conan Doyle, 7 Temmuz 1930 yılında kalp krizi sonucu yaşamını kaybetti. Yazar, bu romanların dışında birçok Sherlock Holmes öyküsü de kaleme almıştır.