Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı sınavı nerede yapılıyor?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı sınavı nerede yapılıyor?
  2. Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı sınavı ne zaman?
  3. Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı ne iş yapar?
  4. Banka müfettiş olmak için ne yapmak gerekir?
  5. Müfettiş Yardımcılığı sınavı kaç soru?
  6. Vakıfbank sınavı kaç soru?
  7. Vakıfbank uzman yardımcılığı sınavı nasıl oluyor?
  8. Banka uzman yardımcısı kimler olabilir?

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı sınavı nerede yapılıyor?

Yazılı sınav Anadolu Üniversitesi tarafından 2 merkezde (Ankara ve İstanbul) Cumartesi günü saat 10.00'da gerçekleştirilecektir. Banka, gerekli hallerde adayların sınava gireceği yerleri önceden duyurmak kaydıyla değiştirebilecektir. Mülakat süreci Bankamız tarafından yürütülecektir.

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı sınavı ne zaman?

Ziraat Bankası yazılı sınav tarihi Yazılı sınav, belirtilen sınav merkezlerinde Cumartesi günü saat 10.00'da başlayacak olup, çoktan seçmeli test şeklinde yapılacaktır. Adaylar sınava girebilmek için Sınav Giriş Belgesi ile fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesini (fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C.

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı ne iş yapar?

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı, Ziraat Bankası tarafından teftiş ve inceleme ile görevlendirilen ve Banka Teftiş Kurulu Başkanlığı'na bağlı olarak görevlerini yürüten kariyer grubu mesleğidir. ... Bu incelemeyi bankanın merkezinde, ülke içi ve ülke dışı tüm şubelerinde yapmaktadırlar.

Banka müfettiş olmak için ne yapmak gerekir?

Banka müfettişi olmak için üniversitelerin, dört yıllık eğitim veren Bankacılık, Matematik, Maliye, İşletme, İktisat ve ilgili bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olma şartı bulunmaktadır. Özel bankalarda çalışabilmek için başvurulan kurum tarafından düzenlenen yazılı sınav ve sözlü mülakata girmek gerekmektedir.

Müfettiş Yardımcılığı sınavı kaç soru?

Sınav, yazılı ve sözlü olmak üzere 2 aşamalıdır. Bankanın, sözlü sınavı birden fazla aşamada gerçekleştirme hakkı saklıdır. Sınavın yazılı bölümü iki (2) oturumda yapılacaktır. Yazılı sınavı oluşturan tüm testler çoktan seçmeli (beş seçenekli) sorulardan oluşmaktadır.

Vakıfbank sınavı kaç soru?

Bankanın, sözlü sınavı birden fazla aşamada gerçekleştirme hakkı saklıdır. Sınavın yazılı bölümü iki (2) oturumda yapılacaktır. Yazılı sınavı oluşturan tüm testler çoktan seçmeli (beş seçenekli) sorulardan oluşmaktadır. Birinci oturumun ilk seansında adaylara önce Genel Yetenek Testi kitapçığı dağıtılacaktır.

Vakıfbank uzman yardımcılığı sınavı nasıl oluyor?

Sınav, yazılı ve sözlü olmak üzere 2 aşamalıdır. Bankanın, sözlü sınavı birden fazla aşamada gerçekleştirme hakkı saklıdır. Sınavın yazılı bölümü; “Genel Yetenek-Genel Kültür, Yabancı Dil ve Bilim” sorularından oluşan çoktan seçmeli test şeklindedir.

Banka uzman yardımcısı kimler olabilir?

Bankacılık bölümü ve İİBF mezunları uzman yardımcısı olma yolunda daha çok şanslıdır. Mühendislik Fakültesi mezunları da işletme, iktisat, ekonomi ve maliye gibi alanlarda yüksek lisans yapması halinde uzman yardımcısı olabilmektedir. Bankalar genellikle uzman yardımcısı pozisyonu için yaş sınırı belirlemektedir.