Mehmet Nazif Günal kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Mehmet Nazif Günal kaç yaşında?
  2. MAPA holding sahibi nereli?
  3. MNG Kargo satıldı mı?
  4. MNG Holding ne zaman kuruldu?
  5. MNG kime satıldı?
  6. MNG kargoyu kim aldi?
  7. MNG Kargo hangi ülkeye ait?

Mehmet Nazif Günal kaç yaşında?

73 yaşında (1948) Mehmet Nazif Günal/Yaş

MAPA holding sahibi nereli?

Mapa Grup'un Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, Türkiye'nin ve dünyanın kendi kendini yetiştirmiş en başarılı girişimcilerinden ve global iş liderlerinden birisidir. Mehmet Nazif Günal 1948 yılında Türkiye'nin Karadeniz kıyısında bulunan Artvin, Arhavi'de dünyaya gelmiştir.

MNG Kargo satıldı mı?

TURKVEN VE SANCAK AİLESİ ALMIŞTI Girişim sermayesi şirketi Turkven ve Sancak ailesi 2017 yılında MNG Kargo'yu satın almıştı. MNG Kargo'da Turkven'in yüzde 70, Sancak Group'un yüzde 30 hissesi bulunuyor.

MNG Holding ne zaman kuruldu?

1976 MNG Holding/Kuruluş

MNG kime satıldı?

Yüzde 70 payı bulunan Turkven ve yüzde 30 paya sahip Sancak ailesi, MNG Kargo'nun satışı sürecini başlattı. Özel sermaye şirketi Turkven ve Sancak ailesi, 2017'den bu yana portföylerinde olan MNG Kargo'da satış süreci başlattılar.

MNG kargoyu kim aldi?

2000 yılından bu yana Türkiye'ye 5 milyar dolardan fazla yatırım getirmeyi başaran Turkven'in danışmanlığını yaptığı kurumsal yatırımcılar ve başta Haydar Sancak ile Suat Sancak olmak üzere, Sancak Ailesi 2017 yılında MNG Kargo'yu satın almıştır.

MNG Kargo hangi ülkeye ait?

MNG Kargo, Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna ve dünyada 220 farklı ülkede, günde 700 bin adrese dünya standartlarında hizmet ulaştıran Türkiye'nin lider kargo şirketlerindendir.