Halk Bankası reklamında oynayan kim?

İçindekiler:

  1. Halk Bankası reklamında oynayan kim?
  2. Halkbank reklamı kim seslendiriyor?
  3. Halk Bankası reklamındaki Mihribanı kim söylüyor?
  4. Halkbank reklamları nerede çekildi?
  5. Kerem Alışık Halkbank reklamı kimle oynuyor?
  6. Ataşehir reklamını kim seslendiriyor?
  7. VakıfBank reklamında kim oynuyor?
  8. VakıfBank Sen benimsin ben seninim kim söylüyor?
  9. Paraf reklamı Ömer kimdir?
  10. Halk Bankası ne zaman kuruldu?
  11. VakıfBank reklamında saz çalan kim?

Halk Bankası reklamında oynayan kim?

Türkiye Halk Bankası, Kerem Alışık, Banka, Türkiye Halk Bankası Reklamı Hakkında :Usta oyuncu Kerem Alışık, Halkbank Reklamlarının yeni yüzü oldu.

Halkbank reklamı kim seslendiriyor?

Halkbank'ın Anneler Günü'ne özel filmi, adını sözleri Çiğdem Talu'ya, müziği Melih Kibar'a ait "Her Şey Seninle Güzel" şarkısından alıyor. Reklam filmi için şarkıyı usta sanatçı Zerrin Özer seslendiriyor.

Halk Bankası reklamındaki Mihribanı kim söylüyor?

KEREM Alışık marka yüzü olduğu bankanın Sevgililer Günü için çekilen reklam filminde türkü söyledi. Ünlü oyuncu, Abdürrahim Karakoç'un sözlerini yazdığı, Musa Eroğlu'nun bestesine imza attığı “Mihriban” türküsünü kendine has yorumuyla seslendirdi. Alışık, “Mihriban şefkatli, seven sevilen dost manasında.

Halkbank reklamları nerede çekildi?

Deneyimi ve mütevazı tavrıyla bilinen sanatçı Kerem Alışık, genç bankacıya eşlik eden öğretmen rolünde Halkbank'ın reklam yüzü oldu. Halkın kendine yakın bulduğu bir sanatçı olarak Alışık'ın, Halkbank'ın mesajını çok başarılı bir şekilde yansıttığı reklam filminin çekimleri İstanbul ve Tekirdağ'da yapıldı.

Kerem Alışık Halkbank reklamı kimle oynuyor?

Halkbank. Halkbank, Anneler Günü'nde anneleri hayatta olmayan kişileri de unutmadı. Kerem Alışık'ın yer aldığı duygu yüklü reklama Esmeray'ın Unutama Beni şarkısı eşlik ediyor.

Ataşehir reklamını kim seslendiriyor?

TMSF'nin Ataşehir Modern projesinin reklam filminde ünlü şarkıcı Mazhar Alanson ve Göksel rol aldı.

VakıfBank reklamında kim oynuyor?

Dijital çağın dinamiklerine ayak uydurmakla kalmayıp kurallarını da belirleyen VakıfBank, şubeye gitmeden müşteri olma uygulamasına özel reklam filmini yayınladı. Banka, yeni marka yüzü Tolga Sarıtaş'ın rol aldığı reklam kampanyasıyla "Dijital kolaylaştırır" sloganının altını çiziyor.

VakıfBank Sen benimsin ben seninim kim söylüyor?

Neşet Ertaş'ın “Sen Benimsin Ben Seninim” türküsünün yer verildiği filmde marka, “Bizim kalbimiz, heyecanımız, sevdamız, milletimizle birdir” mesajını paylaşarak, 67 yıldır VakıfBank'ı kendisiyle bir tutan ve Türkiye'nin en büyük iki bankasından biri olmasını sağlayan Türk milletine teşekkürlerini sunuyor.

Paraf reklamı Ömer kimdir?

Halkbank,“Önce Halk, Sonra Bankayız” sloganlı yeni reklam kampanyasına start verdi. Ünlü oyuncu Kerem Alışık'ın reklam yüzü olduğu kampanyanın lansman filmi yayına girdi. ... Kerem Alışık'ın Ömer'e “Madem Halkbank'ta çalışacaksın, o zaman halkı iyi tanıyacaksın” tavsiyesinin ardından ikili Türkiye'yi dolaşmaya başlıyor.

Halk Bankası ne zaman kuruldu?

1933 Halkbank/Kuruluş

VakıfBank reklamında saz çalan kim?

Vakıfbank reklamında türküyü söyleyen kişi Ender Balkır'dır. Balkır aslen Tunceli'nin Mazgirt ilçesindendir.