Tülin Şahin Türkiye güzeli mi?

İçindekiler:

  1. Tülin Şahin Türkiye güzeli mi?
  2. Tülin Şahin nereli ve kaç yaşında?
  3. Tülay Şahin nereli?
  4. Tulin Sahin kimdir nerelidir?
  5. Mehmet Özer Kimdir?

Tülin Şahin Türkiye güzeli mi?

Karl Lagerfeld tarafından Turkish Beauty/Türk Güzeli olarak adlandırılan Tülin Şahin, İngilizce, Danca, İsveççe, Norveççe, Türkçe, Almanca ve Fransızca olmak üzere yedi dili çok iyi bilmektedir. Uluslararası kariyeri ve saygın itibarı vardır.

Tülin Şahin nereli ve kaç yaşında?

41 yaşında olan ve 13 Aralık 1980 tarihinde Danimarka'nın Odense şehrinde dünyaya gelen Tülin Şahin, çocukluğunu orada geçirmiştir. Bir alışveriş merkezinde keşfedilmiş ve sonrasında profesyonel mankenlik yapmak üzere 1998 senesinde Paris'e gitmiştir.

Tülay Şahin nereli?

Odense, Danimarka Tülin Şahin/Doğum yeri

Tulin Sahin kimdir nerelidir?

41 yaşında olan ve 13 Aralık 1980 tarihinde Danimarka'nın Odense şehrinde dünyaya gelen Tülin Şahin, çocukluğunu orada geçirmiştir. Ailesi Sivaslı olan ünlü manken, ABDli manken Cindy Crawford'a aşırı benzerliği sebebiyle hem dünya hem de Türk basınında Sivaslı Cindy adıyla anılmıştır. ...

Mehmet Özer Kimdir?

Memet Özer 1971 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Televizyonda jüri, şef ve sunucu olarak boy gösterse de aslında halkla ilişkiler uzmanıdır. Üniversite eğitimini İktisat Fakültesi'nde tamamladı. Daha sonradan üzerine Turizm Otel Yöneticiliği bölümünü de bitirdi.