MEB sınav görevleri neye göre veriliyor?

İçindekiler:

  1. MEB sınav görevleri neye göre veriliyor?
  2. Mebbis sınav görevi ücretleri nasıl yapılır?
  3. Mebbis sınav görevi nasıl onaylanır?
  4. ÖSYM sınavlarında gözetmen olmak için ne yapılmalı?

MEB sınav görevleri neye göre veriliyor?

MEB, sınavlarda görev alacak salon görevlilerinin resen görevlendirmeyle belirlenmesi işlemini yürürlükten kaldırdı. Görevlendirmeler, görev puanı ile ortalama puan esas alınarak belirlenecek.

Mebbis sınav görevi ücretleri nasıl yapılır?

Sol menüden sınav işlemleri modülüne girilmeli sonrasında Sınav Görevi İstekleri butonuna tıklanmalıdır. sınav görevi isteme Gelen ekrandan istediğiniz sınavları seçerek kaydet butonuna tıklayarak sınav görevi isteyebilirsiniz. MEB Sınavlarının ücretleri ek ders ile birlikte yatırılmaktadır.

Mebbis sınav görevi nasıl onaylanır?

3. Sınav İşlemleri Modülü/Sınav Görevlerim menüsüne tıklatarak görevlendirmenizi kontrol ediniz. Eğer sınav görevlendirmeniz var ise ONAY/RED bölümündeki Onayla butonuna belirtilen süre içerisinde tıklatınız ve görevinizi onaylayınız.

ÖSYM sınavlarında gözetmen olmak için ne yapılmalı?

Kısaca özetlemek gerekirse; ÖSYM Sınav Gözetmeni olabilmek için öncelikle ya üniversite personeli olmanız yada MEB personeli olmanız gerekmektedir. Bu kurumlarda görevli iseniz sonrasında bulunduğunuz şehirdeki ÖSYM Temsilciliğinden GİS (Görevli İşlemleri Sistemi) şifresi almanız gerekmektedir.