VI Times ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. VI Times ne işe yarar?
  2. Epimedyumlu macun zararlı mi?
  3. Hangi kuvvet macunu iyidir?
  4. Epimedyumlu macun içinde ne var?
  5. Epimedyumlu macun nasıl yenir?

VI Times ne işe yarar?

Bitkisel kuvvet macunu epimedyumlu bitkisel karışımdır. Cinsel sorunların yanı sıra çeşitli sorunları tedavi etmekte ve ya geçici çözüm amaçlı kullanılmaktadır.

Epimedyumlu macun zararlı mi?

Epimedium Force marka epimedyumlu macun kullanım tavsiyesine uyularak sadece 1 çay kaşığı tüketildiğinde faydaları vardır, zarar vermez. Tavsiye edilen miktarın üzerinde yendiğinde baş ağrısı, kalp çarpıntısı ve yüksek tansiyon gibi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Hangi kuvvet macunu iyidir?

En iyi kuvvet macunu olarak bilinen epimedyumlu macunun en etkili özelliği,erkeklerde tıp dilinde erektil disfonksiyon,halk arasında ise iktidarsızlık olarak bilinen hastalığın anlık çözümü ya da tedavisidir.Bir takım tıp çevreleri epimedyum bitkisinin tedavi amaçlı kullanılabileceğini de söylüyor.

Epimedyumlu macun içinde ne var?

Themra Epimedyumlu Bitkisel Karışımlı Macun 240 Gr Epimedyumlu Bitkisel Karışımlı Macun 240 gr Epimedyumlu Bitkisel Karışımlı Macun Ürün İçindekiler : Süzme Çiçek Balı, Glikoz şurubu, Dut Pekmezi, Polen, Epimedyum (%0,79), Keçiboynuzu, Yulaf, Zencefil, Havlıcan, Tarçın, Lepidyum, Amerikan Ginsengi, Isırgan Otu, Sibirya ...

Epimedyumlu macun nasıl yenir?

Günde sadece 1 kere; aktiviteden 1 saat önce 1 çay kaşığı kullanılması tavsiye edilir. Epimedyumlu macunu yemeden önce iyice karıştırmalı ve alkolle birlikte tüketmemelisiniz.