Cevizlibağ Metrobüs hangi mahallede?

İçindekiler:

  1. Cevizlibağ Metrobüs hangi mahallede?
  2. Beylikdüzü Cevizlibağ Metrobüs kaç durak?
  3. Zeytinburnundan Beylikdüzü'ne nasıl gidilir?
  4. Cevizlibag hangi semtte?
  5. Zeytinburnu hangi semte bağlı?
  6. Zeytinburnu Avrupa yakasında mı?
  7. Zeytin Burnu hangi bölgede?

Cevizlibağ Metrobüs hangi mahallede?

İETT Metrobüs Cevizlibağ Durağı 41.016235 enlem ve 28.910646 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Merkezefendi Mh. ve Zeytinburnu ilçesine bağlıdır. İETT Metrobüs Cevizlibağ Durağı haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. İETT Metrobüs Cevizlibağ Durağı posta kodu 34015.

Beylikdüzü Cevizlibağ Metrobüs kaç durak?

Metrobüs 34C Hattı Beylikdüzü (TÜYAP) – Cevizlibağ arasında çalışır. Toplam 26 durak bulunan bu hat sabah 05:00 – 10:00 ve akşam 16:00 – 21:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Zeytinburnundan Beylikdüzü'ne nasıl gidilir?

Metro'da Yenikapı ya da Zeytinburnu duraklarında inerek 145 İhlas Marmara Evleri- Zeytinburnu otobüs hattına aktarma yaparak Beylikdüzü'ne ulaşım sağlayabilirsiniz. İstanbul'da metro ile ulaşım ücreti ortalama 2.5 TL'dir ve ulaşım için İstanbul Kart'ınızın olması gerekmektedir.

Cevizlibag hangi semtte?

Cevizlibağ, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda bulunan Zeytinburnu ilçesine bağlı bir semttir. Bir semt olduğundan kesin sınırları çizilememekle birlikte, semtin genel olarak Maltepe, Merkezefendi ve Seyitnizam mahallelerine yayıldığı söylenebilir.

Zeytinburnu hangi semte bağlı?

Zeytinburnu
İlçe
ÜlkeTürkiye
BölgeMarmara
İlİstanbul
14 satır daha

Zeytinburnu Avrupa yakasında mı?

Zeytinburnu İstanbul'un Avrupa yakasında, 12 km2 yüzölçümüne sahip bir ilçedir. 13 mahallesi vardır. ... Bu sebeple İstanbul'un dışarı açılan önemli bir penceresidir. Doğusunda Fatih, Kuzeyinde Bayrampaşa, Batısında Güngören, Bakırköy, Güneyinde ise Marmara Deniziyle çevrilidir.

Zeytin Burnu hangi bölgede?

Zeytinburnu, Trakya'nın güneydoğusunda, Çatalca Yarımadası'nın Marmara Denizi'ne bakan yamaçlarının, bu denizle birleştiği yerdedir. Tarihi yarımada ile surlarla ayrılmıştır. Doğusunda Fatih, batısında Bakırköy ve Güngören, kuzeyinde Bayrampaşa ve Eyüp, güneyinde Marmara Denizi bulunmaktadır.