Anadolu Üniversitesi e kampüs nedir?

İçindekiler:

  1. Anadolu Üniversitesi e kampüs nedir?
  2. Aof canlı derslere nasıl katılırım?
  3. E kampüste çıkmış sorular nerede?
  4. AÖF sorumlu olduğum dersleri nasıl öğrenebilirim?
  5. AÖF ders kitapları ücretli mi?

Anadolu Üniversitesi e kampüs nedir?

Anadolum eKampüs Sistemi; öğrenme ve iletişim teknolojileri üzerine odaklanarak, etkileşimi üst düzeye çıkarmayı ve öğrenen motivasyonunu artırmayı amaçlayan bir projedir. Aynı zamanda Açık ve Uzaktan öğrenme hizmetini bütün bir paket halinde sunan ve modüler bir yapıya sahip olan sistematik bir tasarımdır.

Aof canlı derslere nasıl katılırım?

Canlı derslere nasıl katılacaksınız Canlı derslere katılabilmek için öncelikle o derse kayıtlı olmanız gerekiyor. http://ekampus.anadolu.edu.tr web sitesine girdikten sonra, kullanıcı adınız ve şifrenizle oturum açın. Gelen sayfada, sol tarafta bulunan “Canlı Ders Takvimine” tıklayın.

E kampüste çıkmış sorular nerede?

AÖF E KAMPÜS GİRİŞİ Çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına ANADOLUM eKampüs Sisteminden erişebilirsiniz. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF sorumlu olduğum dersleri nasıl öğrenebilirim?

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerindeki önlisans ve lisans programlarında okutulacak dersler ve sınav sorumluluk ünitelerine www.anadolu.edu.tr/acikogretim/aof-kilavuzlar bağlantısına tıklamanız halinde erişebilirsiniz.

AÖF ders kitapları ücretli mi?

AÖF öğrencilere artık kitap vermeyecek, kitaplar dijital ortamda olacak. ... Bu adımlar neticesinde elde edilen maliyet düşüşü öğrencilerimize olumlu bir şekilde yansıtılacak ve hâlihazırda 275 TL olup basılı kitaba devam edilmesi durumunda 350 TL'nin üzerine çıkması kaçınılmaz olan öğretim gideri 225 TL'ye düşürülecektir.