LimakPort sahibi kim?

İçindekiler:

  1. LimakPort sahibi kim?
  2. LimakPort ne iş yapar?
  3. Iskenderun limanını kim işletiyor?
  4. Kubilay Gürbüz kimdir?
  5. Iskenderun limanı ne zaman özelleşti?
  6. Limak liman nerede?
  7. Trabzon Liman işletmeciliği ne iş yapar?
  8. Iskenderun'da kaç tane liman var?
  9. Iskenderun'da kaç liman var?
  10. Limakport Genel müdür?
  11. Iskenderun ne zaman kuruldu?
  12. Samsunport kimin?
  13. Tlman hisse kimin?
  14. Alport Limanı nerede?
  15. Iskenderun Limanı kaçıncı sırada?
  16. Hatayda liman var mı?
  17. Mersinde kaç tane liman var?

LimakPort sahibi kim?

İskenderun Limanı'nın devri sonrası; LimakPort İskenderun Limanı'ndaki hisselerinin yüzde 20'sini uluslararası altyapı yatırım fonu InfraMed Infrastructure'a devretmiştir.

LimakPort ne iş yapar?

Hali hazırda Limakport İskenderun Limanı son teknolojiye sahip yüksek kapasiteli elleçleme ekipmanları ile donatılarak, büyük gemilere hizmet verebilen bir liman olmuştur.1 milyon metrekare alanda faaliyet gösteren liman, 400 bin metrekarelik konteyner istifleme sahası, kapalı ambarlar, soğuk hava deposu, lineer ve ...

Iskenderun limanını kim işletiyor?

Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait İskenderun Limanı'nın 36 yıl süre ile işletme hakkı devri yöntemiyle özelleştirilmesi ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklifi, 372 milyon dolarla Limak Yatırım Enerji Üretim İşletme Hizmetleri ve İnşaat A.Ş verdi.

Kubilay Gürbüz kimdir?

Kubilay GÜRBÜZ (Genel Müdür Yardımcısı): 1970 doğumlu olan Kubilay Gürbüz, 1992 Fizik/Bilgisayar Mühendisliği Mezunu olup toplam olarak 28 yıllık iş deneyimi bulunmaktadır. ... LimakPort bünyesinde Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Iskenderun limanı ne zaman özelleşti?

Kuruluşumuz tarafından işletilen İskenderun Limanı, Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun 30.12.2004 tarih ve 2004/128 sayılı kararı ile “ İşletme Hakkının Devri” yöntemi ile özelleştirme kapsamına alınmış olup, yapılan ihale sonucunda, 372.000.000.- ABD Doları bedelle ihaleyi kazanan şirketimize, 30.12.2011 tarihinde 36 yıl ...

Limak liman nerede?

LimakPort İskenderun
Limak İskenderun Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. 5 Temmuz Caddesi Sonu İskenderun Hatay
Tel: 16 00 (Pbx)
Fax: 00 48
[email protected]
1 satır daha

Trabzon Liman işletmeciliği ne iş yapar?

Avrupa ve Asya'yı birbirine bağlayan Trabzon Limanı, modern İpek Yolu misyonunu deniz taşımacılığının kalbi olarak devam ettirirken; kılavuzluk, römorkaj, barınma, ardiye, terminal, yük alma ve boşaltma, elektrik ve su gibi işlemlerde kesintisiz hizmet vermektedir.

Iskenderun'da kaç tane liman var?

İskenderun Körfezi'nde toplam 15 liman var ve salgına rağmen limanların hepsi 24 saat eski düzende çalışmaya devam ediyor. İşçiler ise önlemlerin yetersizliğine dikkat çekiyor. Körfezin en büyük limanı 2011 yılında özelleştirilen ve şimdiki adı Limak Port olan İskenderun Limanı.

Iskenderun'da kaç liman var?

İskenderun Körfezi'nde toplam 15 liman var ve salgına rağmen limanların hepsi 24 saat eski düzende çalışmaya devam ediyor. İşçiler ise önlemlerin yetersizliğine dikkat çekiyor. Körfezin en büyük limanı 2011 yılında özelleştirilen ve şimdiki adı Limak Port olan İskenderun Limanı.

Limakport Genel müdür?

Gündüz ARISOY (Genel Müdür): 1971 doğumlu olan Gündüz Arısoy, 1994 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Toplam olarak 20 yıllık iş deneyimi bulunmaktadır.

Iskenderun ne zaman kuruldu?

14.08.1942 tarih ve 4301 sayılı Kanunla Devlet Demiryolları İdaresi'ne fiilen devredilen liman 1944 yılında büyük iskele ile genişletilmiş, 19 yılları arasında mekanik teçhize ve tesislerle takviye edilerek modern bir liman haline getirilmiştir.

Samsunport kimin?

Ali Avcı. 14 yaşında çırak olarak girdiği firmada, 19 yaşında ortak, daha sonra patron oldu. Şu an 100 milyon dolar ciroya ulaşan Ceynak Lojistik ve Samsunport limanlarının sahibi.

Tlman hisse kimin?

TRABZON LİMAN İŞLETMECİLİĞİ A.Ş.

Alport Limanı nerede?

Albayrak Grubu, Gine'nin başkenti Konakri'de yer alan Alport Konakri Limanı'nın kapasitesini 500 milyon dolarlık yatırımla iki katına çıkaracak.

Iskenderun Limanı kaçıncı sırada?

İskenderun Limanı'nın 750 dönümlük alanıyla Türkiye'nin 4'üncü büyük limanı olduğunu anlatan Yıldırım, şöyle konuştu: “Bu uzun vadeli işletme hakkı devredilen 4'üncü liman.

Hatayda liman var mı?

Hatay ilinde mevcut limanların alansal büyüklüğü toplam 521 hektardır. TR63 Bölgesinde yer alan limanlar şunlardır; LİMAK İskenderun Limanı: Akdeniz'in kuzeydoğusunda konuşlanan İskenderun limanı, Ortadoğu ülkelerine olan aktarma trafiğine olduğu kadar, Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerine de hizmet vermektedir.

Mersinde kaç tane liman var?

Üç ana depo vardır.