Zafer Havalimanı hangi sehirde?

İçindekiler:

  1. Zafer Havalimanı hangi sehirde?
  2. Kütahya Havalimanı var mı?
  3. Zafer Havalimanını kim işletiyor?
  4. Afyona hangi havaalani yakin?
  5. Zafer Havalimanı Afyon arası kaç kilometre?

Zafer Havalimanı hangi sehirde?

Zafer Havalimanı (IATA: KZR, ICAO: LTBZ), Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan uluslararası havalimanı. Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerine hizmet vermesi nedeniyle Türkiye'nin ilk bölgesel havalimanıdır. Açıldığı tarih itibarıyla Türkiye'nin 4. büyük havalimanıdır.

Kütahya Havalimanı var mı?

Kütahya Seyahat Rehberi Ege Bölgesi'nin yaklaşık 575.000 nüfuslu ili olan Kütahya çini ve seramikleriyle ünlüdür. ... Kütahya'da bulunan Zafer Havalimanı bölgedeki Uşak, Afyonkarahisar gibi illere de hizmet vermektedir.

Zafer Havalimanını kim işletiyor?

Yap işlet devret modeliyle yapılan ve garanti edilen yolcu sayısının yüzde 1'ine bile ulaşamayarak dünyada adından söz ettiren Zafer Havalimanı'nın müteahhidi ve işletmecisi İC İçtaş, satış için teklifleri beklediklerini açıkladı.

Afyona hangi havaalani yakin?

Maalesef Afyon şehrinde havalimanı bulunmuyor. Bu konuma en yakın havalimanı olan Kütahya Zafer Havalimanı'na karayolu ile 44 dakikada ulaşabilirsiniz.

Zafer Havalimanı Afyon arası kaç kilometre?

Zafer Havalimanı Afyon arası kaç saat; Zafer Havalimanı Afyon arası mesafe karayolu ile yaklaşık 60 kilometre olup ortalama hızı 90km/saat olan bir araçla yaklaşık 1 saat sürmektedir. Zafer Havalimanı Afyon arası mesafe otobüs ile yaklaşık 2 saat sürmektedir.