Diyanet Alo Fetva numarası kaç?

İçindekiler:

  1. Diyanet Alo Fetva numarası kaç?
  2. Alo fetva hattı nasıl aranır?
  3. Dini sorumu nereye sorabilirim?
  4. Diyanet'e soralım programını kim sunuyor?
  5. 190 nasıl aranır?
  6. Alo 193 nedir?
  7. 198 neyin numarası?
  8. Diyanet fetva Hattı ucretli mi?

Diyanet Alo Fetva numarası kaç?

Ücretsiz şekilde verilen bu hizmet, islam dini konusunda merak edilenleri cevaplamaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığı daha önce 444 ile başlayan bir hat kullanmaktadır. Bu hat daha sonra iptal edildi ve Fetva Hattı Alo 190 olarak belirlendi.

Alo fetva hattı nasıl aranır?

Sabit ve cep telefonlarından 190 numarasını çevirerek, bulundukları şehrin il müftülüğüne bağlanacak olan vatandaşlar, müftülüklerde bulunan "Dini Soruları Cevaplandırma Komisyonu" üyelerine sorularını yöneltebilecek.
  1. KUTSAL TOPRAKLARA DA FETVA HATTI KURULDU. ...
  2. FETVA HATTI'NA BAZEN ULAŞILAMIYOR.
Daha fazla öğe...

Dini sorumu nereye sorabilirim?

ALO Fetva Hattı 190'ı arayanlar, dini konularda merak ettikleriyle ilgili doğru bilgileri görevli vaizlerden alıyor.

Diyanet'e soralım programını kim sunuyor?

Dr. Fatih Mehmet Aydın hocamızla yayına başladık, sorularınızı bekleriz...

190 nasıl aranır?

Sabit ve cep telefonlarından 190 numarasını çevirerek, bulundukları şehrin il müftülüğüne bağlanacak vatandaşlar, müftülüklerde bulunan 'Dini Soruları Cevaplandırma Komisyonu' üyelerine sorularını yöneltebilecek.

Alo 193 nedir?

Vatandaşlar artık yeni kimlik kartı çıkartırken ,randevu alma ,doğrulama , değiştirme, iptal etme ve sorgulama ile diğer ilgili işlemlerde yardımcı olmak amacıyla kurulmuştur. Vatandaşlar ALO199 Nüfus hattına arayarak bir çok işlem için telefonla hizmet alabilirler.

198 neyin numarası?

Bu talepler doğrultusunda, arayanlara aydınlatıcı bilgi vermek amacıyla Kurumumuzca ALO VERİ KORUMA adı ile Bilgi Danışma Hattı oluşturulmuş olup Türkiyenin her yerinden 198 no'lu telefon aranarak bu hatta ücretsiz olarak ulaşılabilecek ve bilgi alınabilecektir.

Diyanet fetva Hattı ucretli mi?

'Alo 190 Dini Danışma' olarak yeniden düzenlenen telefona yurt içinden ve cep telefonlarından ücretsiz olarak ulaşılabilecek. Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan verilen bilgiye göre, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın dini soruları cevaplandırmak üzere kurduğu 4 numaralı fetva hattında değişikliğe gidildi.