Xiaomi Redmi Note 9 S parmak izi nerede?

İçindekiler:

  1. Xiaomi Redmi Note 9 S parmak izi nerede?
  2. Redmi 9 parmak izi var mı?
  3. Note 8 Pro parmak izi nerede?
  4. Xiaomi Redmi Note 10 Pro parmak izi nerede?
  5. Redmi Note 9s 128 GB parmak izi nerede?
  6. Redmi 9 işlemci nedir?
  7. Note 8 Pro parmak izi var mı?
  8. Redmi Note 8 parmak izi okuyucu var mı?
  9. Redmi Note 9s 64 GB nasıl?

Xiaomi Redmi Note 9 S parmak izi nerede?

Telefonun sağ kenarında ses düğmeleri ile güç butonu yer alırken, bu güç butonunun ayrıca parmak izi sensörü şeklinde yer alması sevindirici.

Redmi 9 parmak izi var mı?

Cihazın 6.53 inç büyüklüğündeki LCD ekranı Full HD+ yani 2340×1080 piksel çözünürlük sunuyor. Gorilla Glass 5 ile karşımıza çıkan ve 450 nit parlaklığa ulaşan bu ekranda parmak izi okuyucu yer almıyor.

Note 8 Pro parmak izi nerede?

Xiaomi Redmi Note 8 Pro özellikleri Ön ve arkada Corning Gorilla Glass 5 cam ile beraber gelen telefon, ekran tarafında bizi 6.53 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde IPS ekran ile karşılıyor. Ekrandan parmak izi okuyucu bulunmayan telefonun parmak izi okuyucusu arka tarafta kameraların altında konumlanıyor.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro parmak izi nerede?

Yeniden tasarlanan Redmi Note 10S ve Redmi Note 10, Redmi Note 10 Pro'da olduğu gibi kavisli kenara konumlanan parmak izi sensörü, 33W hızlı şarj, 360 derece ışık sensörü kurulumu ve çift hoparlör gibi yeniliklerle birlikte geliyor.

Redmi Note 9s 128 GB parmak izi nerede?

Parmak izi okuyucusu ise sağ kenarda bulunuyor. Redmi Note 9 Pro'nun 6 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza ile 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza gibi iki farklı versiyonu sunulacak.

Redmi 9 işlemci nedir?

64 GB dahili depolama kapasitesine sahip telefonda 6 GB bellek belleği bulunan telefonda Qualcomm Snapdragon 855 (SM8150) yonga seti kullanılıyor. 8 çekirdekli CPU donanımı ve Single-core 2.84 GHx Kryo 485 ana işlemcisi ile kesintisiz bir bağlantı ve iletişim güvenliği sunuyor.

Note 8 Pro parmak izi var mı?

Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64 GB Özellikleri. ... Performans ve estetiği buluşturan Xiaomi Redmi Note 8 Pro özellikleri arasında yüksek çözünürlüklü dörtlü arka kamera sistemi, yüksek kapasiteli batarya, damla çentikli ekran ve parmak izi okuyucu bulunuyor.

Redmi Note 8 parmak izi okuyucu var mı?

Redmi Note 8'in diğer özelliklerine baktığımız zaman 13 MP'lik bir ön kameranın yanı sıra %90 ekran/gövde oranı, arka tarafa yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucu ve hem önde hem de arkada Gorilla Glass 5 korumayı görebiliyoruz.

Redmi Note 9s 64 GB nasıl?

Fiyatına göre gerçekten çok iyi bir telefon. Kamera performansı çok iyi, modlar çok tatmin edici. Bir gün boyunca internet paylaşımında bataryası çok iyi idare etti ve ısınmadı. Bir çok uygulama yükledim fakat oyun yüklemedim, hepsini rahatlıkla çalıştırıyor ve yüklerken tereddüt etmiyorsunuz.