Vodafone araç yıkama kodu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Vodafone araç yıkama kodu nasıl alınır?
  2. Vodafone Otovınn nasil kullanilir?
  3. Otovınn promosyon kodu nasıl alınır?
  4. Otovınn ne işe yarar?
  5. Red business ne demek?
  6. Standart araç yıkama nedir?
  7. Otovınn nasıl üye olunur?
  8. Vodafone Red Business nedir?
  9. REDli 15 tarifesi ne kadar?
  10. Sonax VIP yıkama nedir?
  11. 26 nokta check up nedir?
  12. Vodafone Premium ilk yardım paketi nedir?
  13. Red 10 tarifesinde neler var?
  14. REDli Süper kampanyası 50 TL nedir?
  15. Vip oto yıkama nedir?
  16. Arac check up nedir?
  17. Red 20 paketinde neler var?

Vodafone araç yıkama kodu nasıl alınır?

Vodafone Yanımda uygulaması kampanya sayfası üzerinden "Fırsatı Kullan" bağlantısına tıklayıp kampanya katılım şifrenizi alabilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak için OTOVINN noktalarındaki tabletlere araç plakası ve şifre alanlarını boş bırakarak kampanya kodunu girmeniz yeterlidir.

Vodafone Otovınn nasil kullanilir?

Kampanyadan faydalanmak isteyen abonelerimiz, Vodafone Yanımda uygulaması altında kampanya detay sayfasında “Fırsatı Kullan” tuşuna tıklayarak şifresini alabilir. Otovınn şubelerinde, tabletlerde araç plaka numarası yerine kampanya kodunu girerek kampanyadan faydalanabilirler. Kampanya sadece haftaiçinde geçerlidir.

Otovınn promosyon kodu nasıl alınır?

Otovınn mobil uygulamasındaki promosyon kodu bölümüne Migros PNR kodu girilerek veya 4 numaralı çağrı merkezi aranarak aktivasyon sağlanır. Otovınn Mobil Uygulamasından veya çağrı merkezi aranarak size en yakın Otovınn noktasının bilgilerine ulaşılır.

Otovınn ne işe yarar?

tarafından geliştirilen ve uygulanan OTOVINN; Otomasyon sistemlerinde kullanılan teknolojisi ve alt yapısı ile Kurumsal ve Bireysel kullanıcılarının araçlarına temizlik, hijyen, bakım ve koruma hizmetlerini, nakit ödemeden, anlaşmalı olduğu noktalarda tablet ve p.o.s cihazları üzerinden sunan akıllı yönetim sistemidir.

Red business ne demek?

Red Business 10 Hiçbir ek ücret ödemeden, tarifenizdeki her yöne dakikalarınızı 23 Vodafone ülkesini aramak için kullanabilirsiniz. Tarifenize ek ilk 12 ay 5 GB internet hediye (Kurumsal hat sayısı 5-49 arasında olan KOBİ müşterileri için geçerlidir.)

Standart araç yıkama nedir?

Hizmet Standardı 1- Basınçlı yıkama makinesi ile otomobilin dış kısmı kirlerden arındırılır. 2- Otomobilin jantları toz ve lekelerden arındırılır. 3- Aracın dış yüzeyi durulanarak temizlenir.

Otovınn nasıl üye olunur?

ÜYE OL
  1. Ad * Ad alanı boş geçilemez.
  2. Soyad * Soyad alanı boş geçilemez.
  3. E-posta * E-posta zorunlu ve uygun formatta olmalıdır.
  4. Cep telefonu * Cep telefonu alanı en az 10 karakter olmalıdır.
  5. Şifre * Şifre alanı en az 4 karakter olmalıdır.
  6. Şifre Tekrar * Şifre Tekrar alanı en az 4 karakter ve Şifre alanı ile aynı olmalıdır.

Vodafone Red Business nedir?

Red Business 50 Hiçbir ek ücret ödemeden, tarifenizdeki her yöne dakikalarınızı 23 Vodafone ülkesini aramak için kullanabilirsiniz. Tarifenize ek ilk 12 ay 10 GB internet hediye (Kurumsal hat sayısı 5-49 arasında olan KOBİ müşterileri için geçerlidir.)

REDli 15 tarifesi ne kadar?

Paket dahilinde 1500 Dk konuşma süresi ve 15 GB mobil veri hakkınız olacak. Paketinizi aşmanız halinde 100 KB veri 0.57 kuruş olacak şekilde ücretlendirilir. SMS hakkınız bittikten sonra her bir SMS 40.76 KR, konuşma süreniz bittikten sonra her dakika 56.70 KR olacak şekilde ücretlendirilir.

Sonax VIP yıkama nedir?

3- Aracın tüm dış yüzeyi SONAX konsantre şampuan püskürtülerek yumuşatıldıktan sonra sadece etek üstü yıkama için kullanılması gereken SONAX Mikrofiber veya Multi Sünger ile aracın etek üstü dış kaportası ovalanarak yüzeye yapışan mikro kir ve zerrecikler sökülüp çıkarılır ve temizlenir. ...

26 nokta check up nedir?

AUTO KING 26 nokta Check Up Hizmeti Yapılan kontrollerde; sistemsel arıza sorgulama, araç sıvıları, Fren sistemi, Akü, kayışlar, lastik ve jantlar, motor ve alt takım, aydınlatma unsurların, genel ve avadanlık kontrolleri Gözle ve elle ile yapılmaktır.

Vodafone Premium ilk yardım paketi nedir?

İlk yardım paketi: Telefonunuz arızalandıgında rehberi yedeklenir, servis durumu takip edilir ve bu süre zarfında yedek telefon hizmetimizden yaralanırsınız. Hiçbir ek ücret ödemeden, tarifenizdeki her yöne dakikalarınızı 23 Vodafone ülkesini aramak için kullanabilirsiniz.

Red 10 tarifesinde neler var?

İşte Vodafone Red tarifeleri…...REDli 10 Paketi ( Eski Kullanıcılara Özel)
  • 10 GB İnternet.
  • 1500 DK Her Yöne Konuşma.
  • 250 SMS. Vodafone REDli 10 tarifesi içerisinde yer alan kampanya sayesinde Vodafone kullanıcıları ve Sabit Hatlarla sınırsız konuşma imkanına da sahip olabilirsiniz.

REDli Süper kampanyası 50 TL nedir?

Haber Merkezi-Vodafone, altıncı haftasına giren “Vodafone Red'le Mücbir Sebepler” kapsamında çok özel bir kampanya tanıttı. Yayın için verilen linkten Red'li olmak için başvuru yapanlara, ilk 3 ay 50 TL indirimli Red tarifeleri sunuluyor. Kampanya 48 saat geçerli olacak.

Vip oto yıkama nedir?

Yüksek basınçlı buhar üreten makineden 1 veya 2 çıkış alarak araç yüzeyine, koltuklarına, motoruna uygulama ve temizlik yapma işidir. Bu uygulama yapılırken 1 c arasında sıcak buhar elde edilir. Sıcak buharla elde edilen temizlik bilinen oto yıkama sistemlerine göre daha avantajlıdır.

Arac check up nedir?

Araç check-upnedir? ... Ücretsiz araç check-up'ı; lastikler, farlar, amortisör, egzoz, fren sistemi, fren hidroliği, akü, sıvılar (motor yağı, antifriz, cam suyu, akü suyu), klima, ön düzen ve sileceklerin ücretsiz kontrolünü kapsar.

Red 20 paketinde neler var?

Vodafone REDli 20 PLUS Paketi (Eski Kullanıcılara Özel)
  • Vodafone Red 20 Plus Fiyatı: 135 TL.
  • 20 GB İnternet.
  • 3000 DK Her Yöne Konuşma.
  • 250 SMS.