Arçelik TV Bluetooth telefon bağlantısı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Arçelik TV Bluetooth telefon bağlantısı nasıl yapılır?
  2. Arçelik TV Güncelleme Nasıl Yapılır?
  3. Mirashare nasıl kullanılır?
  4. TV'de bluetooth nasıl açılır Beko?
  5. Mira Share ne demek?

Arçelik TV Bluetooth telefon bağlantısı nasıl yapılır?

Kumandadan "OK" tuşuna basarak "Ayarlar" menüsünü açın. Açılan pencerede "Ses" sekmesine sağ-sol yön tuşlarını kullanarak gelin. Aşağı yön tuşuna basarak "Bluetooth" satırına gelin. Sağ yön tuşu ile "Açık" konuma getirdiğinizde ekranda "Cihazlar aranıyor.

Arçelik TV Güncelleme Nasıl Yapılır?

Ayarlar menüsünün başında "Görüntü ayarları" yazar kumandanızın sağ yön tuşuna basarak en sondaki "TV ayarları" seçeneğine gelin ve "OK" tuşuna basın. Açılan ekranda "Hakkında" satırına gelin ve "OK" tuşuna basın. Açılan ekranda "Yazılım güncellemeleri" satırına gelin ve "OK" tuşuna basın.

Mirashare nasıl kullanılır?

Bu eşler arası (İng. peer-to-peer) bağlanma sonrasında iki cihaz arasında (ortak bir ağa bağlanmışlar gibi) doğrudan bir bağlantı kurulur. Bunun ardından içeriğin bulunduğu cihaz, aktarım yapılacak cihaz ile iletişim kurar. Daha sonrasında ise içerik, depolanan cihazın ekranından, aktarılacak ekrana yansıtılır.

TV'de bluetooth nasıl açılır Beko?

HOME düğmesine basın, sonra [Ayarlar] — [Uzaktan Kumandalar ve Aksesuarlar] — [Bluetooth ayarları] — [Cihaz ekle] öğesini seçerek TV'yi eşleme moduna getirin. Kullanılabilir Bluetooth cihazlarının listesi görüntülenecektir.

Mira Share ne demek?

Miracast, multimedya içeriklerinin iki cihaz arasında sorunsuz ve yüksek çözünürlüklü görüntüye sahip olarak paylaşılmasını sağlayan bir protokoldür. Cihazlarınızın ekranları arasındaki içerik paylaşımının var olmasını sağlayan bu sistem, Wi-Fi Birliği (İng. Wi-Fi Alliance) tarafından icat edilmiştir.