PAÜ Yüksek Lisans başvuruları ne zaman?

İçindekiler:

  1. PAÜ Yüksek Lisans başvuruları ne zaman?
  2. Pamukkale Üniversitesi Eğitim nasıl olacak?
  3. Pamukkale Üniversitesi ders kayıtları ne zaman başlıyor?
  4. Pamukkale Universitesi ne zaman açılacak?
  5. Pamukkale Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılır?
  6. PAÜ Pusula ders seçimi nasıl yapılır?
  7. Bahar dönemi ders kaydı ne zaman?
  8. PAÜ Yaz Okulu ders seçimi nasıl yapılır?
  9. PAÜ mezun olmak için kaç kredi?

PAÜ Yüksek Lisans başvuruları ne zaman?

Pamukkale Üniversitesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Kontenjan ve Koşulları ektedir. Başvurular 21 ile 21 tarihleri arasında yapılacaktır...

Pamukkale Üniversitesi Eğitim nasıl olacak?

Yüz Yüze eğitimle ilgili olarak PAÜ Rektörlüğünden yapılan açıklama şu şekilde: “YÖK'ün 26 Ağustos 2021 tarihli açıklamasına istinaden Üniversitemizde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde eğitim yüz yüze yapılacaktır.

Pamukkale Üniversitesi ders kayıtları ne zaman başlıyor?

2020–2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme (Ders Kayıt) İşlemleri; saat 08:30'da başlayacak olup saat 23:59'da sona erecektir. Katkı Payı/Öğrenim Gideri ödemeleri saat 00:00 itibari ile başlayacak olup saat 23:59'da sona erecektir.

Pamukkale Universitesi ne zaman açılacak?

Üniversitenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) 26 Ağustos tarihli açıklamasına istinaden üniversitede 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz döneminde eğitimin yüz yüze gerçekleştirileceği belirtildi.

Pamukkale Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılır?

https://pusula.pau.edu.tr adresine kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra size uygun olan menüden ders kayıtlarınızı yapabilirsiniz.

PAÜ Pusula ders seçimi nasıl yapılır?

https://pusula.pau.edu.tr adresine kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaptıktan sonra size uygun olan menüden ders kayıtlarınızı yapabilirsiniz.

Bahar dönemi ders kaydı ne zaman?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF), İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2020-2021 öğretim yılı Bahar Dönemi ders seçme ve kayıt yenileme dönemi bugün başlıyor. Ders seçme ve kayıt yenileme dönemi 26 Şubat'a kadar devam edecek. Öğrencilerin ders seçimlerini ve kayıt yenileme işlemlerini 26 Şubat'a kadar tamamlaması gerekiyor.

PAÜ Yaz Okulu ders seçimi nasıl yapılır?

Alınan kullanıcı adı ve şifre ile gibi https://pusula.pau.edu.tr internet adresi üzerinden Öğrenci Bilgi Sistemi -> Öğrenci İşlemleri -> Yaz Ders Kayıt sayfasından ders kayıt işlemi gerçekleştirilir.

PAÜ mezun olmak için kaç kredi?

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİNE GÖRE 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SONU İTİBARIYLA 240 AKTS'NİN ALTINDA KREDİ İLE MEZUNİYET MÜMKÜN DEĞİLDİR.