Cilde serum yerine ne kullanılır?

İçindekiler:

  1. Cilde serum yerine ne kullanılır?
  2. Farsalı serum ne işe yarar?
  3. Kırışıklıklar için hangi serum?
  4. Doğal cilt serumu nasıl yapılır?
  5. Yüze serum sürdükten sonra krem kullanılır mı?
  6. Farsali serum nasıl kullanilir?
  7. Kırışıklık giderici serum nasıl kullanılır?
  8. Hyaluronik asit serum nasil kullanilir?

Cilde serum yerine ne kullanılır?

Cilt bakım rutininin ilk aşaması olan yüz temizliği, serum uygulaması için de önemini koruyor. Sabunsuz köpüren temizleme jeliyle yüzünüzü temizledikten sonra gerekli gördüğünüz durumda tonik, ardından da serumunuzu uygulayabilirsiniz. Serumun hemen ardından devamlı kullandığınız nemlendiriciyi de sürmeniz gerekiyor.

Farsalı serum ne işe yarar?

Yüz serumları, normal nemlendirici ve bakım kremlerinden farklı olarak, çok yoğun ve çok güçlü içeriklere sahip olan ve çok kolay emilen ürünlerdir. Sıvı formda olan yüz serumları cildin en derin katmanına bile ulaşarak nemlendirirler, cildi daha iyi besler ve hücreleri daha yoğun bir şekilde yenilerler.

Kırışıklıklar için hangi serum?

Kırışıklıklarına en iyi gelecek serum ve krem arayışında olanlar L'Oréal Paris Revitalift Saf Retinol Gece Serumu ile birlikte L'Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Gündüz Kremi'ni mutlaka kullanmalılar. Gündüz kremi, konsantre Pro-Xylane, adenozin ve parçalanmış hyaluronik asit içeriyor.

Doğal cilt serumu nasıl yapılır?

Katı halde bulunan shea yağı ve kakao yağını cam bir kabın içinde eritin. Erimiş yağların içine jojoba yağı ve nane yağını da ilave edip yaklaşık 10 dakika boyunca iyice çırparak karıştırın. Karışım 10 dakika sonunda kabarık bir krem kıvamına gelince cam bir kavanozun içine koyup kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yüze serum sürdükten sonra krem kullanılır mı?

Her ne kadar nemlendiriciler de serumlar da ciltteki makyaj temizlendikten ve cilt (bir tonikle) iyice arındıktan sonra uygulansa da yüz serumları cildin bazı belirli ihtiyaçlarına cevap verdiğinden, serum uyguladıktan sonra cilde nem sağlamak için nemlendirici krem de uygulamak gerekir.

Farsali serum nasıl kullanilir?

- Doğrudan avuç içlerine birkaç damla uygulayın ve yüzünüze ve boynunuza hafifçe masaj yapın. - En iyi sonuç için sabah ve akşam kullanın. Makyaj bazı: - Uzun süreli tutuş için makyajınızı / fondöteninizi uygulamadan önce baz olarak kullanın.

Kırışıklık giderici serum nasıl kullanılır?

Yüzünü yıkadıktan sonra, nemlendiriciden önce birkaç damla serumu yüzüne sür. Serumlar, nemlendiriciler gibi cildin yüzeyinde durmaktansa cilt tarafından derinlemesine emilir ve akne, cilt kuruluğu, parlaklık ve kırışıklık gibi belirli sorunlarda çok yararlıdır.

Hyaluronik asit serum nasil kullanilir?

- Temiz cilde, sabah ve akşam olmak üzere tüm yüz, boyun, dekolte ye kadar parmak uçlarınızla masaj şeklinde uygulayarak yedirin, ardından cilt ve yaşınıza uyum sağlıyan nemledirici sürün. - Hatta ellerinize de uygulayabilirsiniz. Özellikle akşamları ellerinize hyaluronic serum sürün.