Çanakkale Kepez pazarı ne zaman?

İçindekiler:

  1. Çanakkale Kepez pazarı ne zaman?
  2. Çanakkale'de giyim pazarı hangi gün?
  3. Çanakkale Çardak pazarı hangi gün?
  4. Çanakkalede Perşembe günü pazar var mı?
  5. Çanakkale Biga pazarı hangi gün?
  6. Çanakkale bit pazarı nerede?
  7. Gelibolu pazarı hangi gün kuruluyor?
  8. Keşan semt pazarı hangi gün?
  9. Çanakkale Cuma Pazarı hangi günler açık?
  10. Biga pazarı ne zaman?
  11. Bayramiç pazarı ne zaman?
  12. Gelibolu pazarı hangi gün 2021?
  13. Eceabat pazarı hangi gün?
  14. Keşan'da Cuma günü pazar kurulacak mı?
  15. Ipsala pazarı ne zaman?

Çanakkale Kepez pazarı ne zaman?

Pazartesi günleri halkımızın hizmetindedir.

Çanakkale'de giyim pazarı hangi gün?

Çanakkale Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından 16 Mayıs Pazar günü yayınlanan kararlara göre Cuma Pazarı yerinde kurulan giyim pazarı çarşamba günü kurulmaya devam edecek.

Çanakkale Çardak pazarı hangi gün?

Beldemizde Perşembe günleri kurulan halk pazarında hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın daha rahat, daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapabilmeleri amacıyla pazar yerimizi kapalı bir hale getirmeye başlıyoruz.

Çanakkalede Perşembe günü pazar var mı?

Yaklaşan Ramazan Bayramı ve sokağa çıkma kısıtmalası nedeniyle şehir merkezinde kurulan pazarlarla ilgili değişiklikler yapıldı. Vatandaşlar böylelikle hem Perşembe hem de Cuma günleri pazar alışverişlerini yapabilecek. ...

Çanakkale Biga pazarı hangi gün?

İlçemiz Biga'da Cumartesi günleri Ada mahallesinde, Pazar günü siteler mevkiinde kurulan semt pazarları, korona virüs tedbirleri kapsamında geçici bir süre kurulmayacak. Biga'da sadece haftada bir gün Biga Kapalı Pazar Yerinde Çarşamba pazarı kurulacak.

Çanakkale bit pazarı nerede?

Çanakkale Büyük Bit Pazarı - Yaşar Yohay sokak No:1.

Gelibolu pazarı hangi gün kuruluyor?

Belediye Başkanımız M.Mustafa Özacar, ilçede Salı günü kurulan semt pazarını ziyaret ederek esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinledi. Pazar gezisine, pazarın giriş yeri olan Gelibolu Merkez Avcılar Derneği önündeki esnafları ziyaretle başlayan Başkanımız Özacar, esnafın dertlerini dinledi.

Keşan semt pazarı hangi gün?

Keşan'daki Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kurulan semt pazarlarının kurulmaya devam edeceğini bir kez daha hatırlatan Balcı, ayrıca Pazar günü Keşan'da, Zati Yörüker Caddesi'nde, Eski Devlet Hastanesi Otoparkı'nda ve Salı pazarının bulunduğu TMO Ofisleri olmak üzere 3 noktada gıda pazarı kurulacağını ifade etti.

Çanakkale Cuma Pazarı hangi günler açık?

Alınan yeni düzenlemeler ile Çanakkale'de kurulacak olan pazarlar ise şu şekilde; Semt Pazarı'nda Salı ve Cuma günler meyve-sebze; Çarşamba ve Cumartesi günleri ise konfeksiyon ürünleri için kurulacak.

Biga pazarı ne zaman?

İlçemiz Biga'da Cumartesi günleri Ada mahallesinde, Pazar günü siteler mevkiinde kurulan semt pazarları, korona virüs tedbirleri kapsamında geçici bir süre kurulmayacak. Biga'da sadece haftada bir gün Biga Kapalı Pazar Yerinde Çarşamba pazarı kurulacak.

Bayramiç pazarı ne zaman?

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde Çarşamba günleri Atatürk Caddesi üzerine kurulan organik sebze ve meyve pazarından vatandaşlar ürünleri güvenle alıyor. Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde Çarşamba günleri Atatürk Caddesi üzerine kurulan organik sebze ve meyve pazarından vatandaşlar ürünleri güvenle alıyor.

Gelibolu pazarı hangi gün 2021?

Gelibolu Maratonu 26 Eylül 2021 Pazar günü gerçekleştiriliyor.

Eceabat pazarı hangi gün?

İlçemiz halk pazarı haftada bir gün olmak üzere yeni yerinde Cumartesi günü kurulacak olup bireysel tedbirlerin alınması (maske, eldiven) önemle rica olunur.

Keşan'da Cuma günü pazar kurulacak mı?

Keşan Belediyesi / Cumartesi pazarı cuma günü aynı yerinde kurulacak, Salı pazarı ise kısıtlama nedeniyle bu hafta açılmayacak.

Ipsala pazarı ne zaman?

İlçemizin pazarı çarşamba günleri yapılmaktadır. Bu alanda çarşamba günleri bizim meşhur pazarımız kurulduktan sonra cuma günleri de burada yöresel ürün pazarımız ve organik ürünlerin pazarlandığı bir alanı oluşturacağız.