HediyeM Kart nedir?

İçindekiler:

  1. HediyeM Kart nedir?
  2. HediyeM Kart nasıl kullanılır?
  3. Migros hediye Kart ile alkol alınır mı?
  4. Migros kart nasıl kullanılır?
  5. Money Pro kart ile alkol alınır mi?
  6. Migros kart ücretli mi?

HediyeM Kart nedir?

HediyeM Kart uygulamasıyla Migros müşterileri, 5 TL ile 500 TL arasında değişen tutarlarda yükleme yaptıkları kartları sevdiklerine hediye ediyor. ... Tüm Migros ve 5M mağazaları ile Sanal Market'te tüm ürünlerde geçerli olan bu kart, bakiye durumuna göre istenilen sıklıkta kullanılabiliyor.

HediyeM Kart nasıl kullanılır?

e-HediyeM Kart Özel tasarımlı hediye kartları kendi kelimelerinle kişileştirebilir ve dilediğin tutarı karta yükleyerek sevdiklerine hediye edebilirsin. Gönderdiğin e-hediyem kart, alıcının cep telefonuna SMS olarak iletilir.Gönderim bilgisini üyelik hesabından ve sana gönderilecek e-mail ile takip edilebilirsin.

Migros hediye Kart ile alkol alınır mı?

Migros Sanal Hediye Çeki bir ödeme aracı olacağından, Cash&Carry hariç olmak üzere tüm Türkiye'de mevcut Migros mağazalarından ve Sanal Market'ten yapılan tüm alışverişlerde toplu alkol ve tütün alımı hariç ürün kısıtlaması olmaksızın geçerlidir. ... Bakiyesi için para üstü, hediye çeki vb. talep edilemez.

Migros kart nasıl kullanılır?

Migros. Moneylerini tüm Migros ve Macrocenter'larda 1 Money = 1 TL olarak harcayabilirsin. Moneylerini kullanmak istediğini kasiyere söylemen yeterli. Eğer kartın yanında değilse ve cep telefonun ile alışveriş yapıyorsan, Moneylerini kullanmak için sana gönderilen şifreyi kasiyerle paylaşman gerekir.

Money Pro kart ile alkol alınır mi?

Puan kazanım üst limiti bulunmamaktadır. 1000 TL alışveriş kotasına alkollü ürünler, sigara, TL yükleme ve elektrikli/elektronik ürünler, ramazan kolisi, yılbaşı sepetleri, milli piyanago çekleri ve kurban, bu kampanyadan kazanılan Money kullanımları ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir.

Migros kart ücretli mi?

*Money kart 1,5 TL karşılığında kasalarımızdan temin edilebilinir.