Kredi borcu saat kaça kadar ödenir?

İçindekiler:

  1. Kredi borcu saat kaça kadar ödenir?
  2. Son ödeme tarihi nedir?
  3. Hesap kesim dönemi nedir?
  4. Hesap kesim tarihinde yapılan harcamalar ne zaman ödenir?

Kredi borcu saat kaça kadar ödenir?

Kredi kartı borçlarının dönem borçlarını, kredi kartının ait olduğu bankanın en yakın şubesinden ödeyebilirsiniz. Kredi kartı borçlularının dönem borcunun ödeme tarihinin bittiği günün mesai saati bitimine kadar yani 17.00'a kadar ödeme yapması gerekli olacaktır.

Son ödeme tarihi nedir?

Kredi kartı son ödeme tarihi, karta olan borcun tamamını ya da belirtilen asgari tutarını ödemek zorunda olduğunuz son gündür. Her kartta bu tarih kartın hesap kesim tarihinden 10 gün sonra olarak belirlenir ve sizden de bu tarihe kadar kartınıza ödeme yapmanız beklenir.

Hesap kesim dönemi nedir?

Hesap kesim tarihi, kredi kartı ile yapılan harcamaların borç olarak yansıtıldığı tarihtir. ... Aynı ekstre dönemi içinde çok fazla harcama yaptıysanız ve yapacağınız yeni yüklü bir alışverişi sonraki dönem ödemek istiyorsanız hesap kesim tarihinizi bilmenizde fayda var.

Hesap kesim tarihinde yapılan harcamalar ne zaman ödenir?

Hesap kesim tarihi, harcama döneminin sona erdiği gün olarak kabul edilir. Bu günden sonra yapılan harcamalar, bir sonraki dönemin ekstresine yansır. Yani o gün yaptığınız harcamanın ödemesini 40 gün sonra yaparsınız.