AÖF aldığım dersleri nereden görebilirim?

İçindekiler:

  1. AÖF aldığım dersleri nereden görebilirim?
  2. AÖF öğrenci girişi nasil yapilir?
  3. Aof ders Secimi ne zaman 2021?
  4. Aof yeni kayıt yapanlar ders seçimi yapıyor mu?
  5. Aof 1 sınıf ders kaydı nasıl yapılır?

AÖF aldığım dersleri nereden görebilirim?

Ders içeriklerine http://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden Üniversite Kimliğiyle (T.C. kimlik numaraları ve şifre kullanarak) ya da e-Devlet Kapısı Kimlik Doğrulama Sistemiyle giriş yaparak Derslerim bölümünden erişilebilir.

AÖF öğrenci girişi nasil yapilir?

AÖF öğrencileri aof.anadolu.edu.tr adresinden E-posta veya T.C kimlik no ve şifreleri ile profillerine giriş yapabilirler. AÖF şifrelerini unutanlar kayıtlı oldukları bürolardan yeni şifre alabilirler.

Aof ders Secimi ne zaman 2021?

Kayıt TürüÇevrimiçi (Online) Başvuru ve Kayıt Tarihi *
YENİ KAYIT GÜZ DÖNEMİ- Seçme Sınavı Yeni Kayıt - İkinci Üniversite - Doğrudan Diploma İle Kayıt23 Ağustos 2021 Pazartesi 17 Ekim 2021 Pazar
KAYIT YENİLEME/EKLE-SİL GÜZ DÖNEMİ- Açıköğretim - İktisat - İşletme04 Ekim 2021 Pazartesi 17 Ekim 2021 Pazar

Aof yeni kayıt yapanlar ders seçimi yapıyor mu?

2019-2020 öğretim yılında ilk kez kayıt yaptıran öğrenciler bahar döneminde ders seçimini kendileri yapacaktır. Öğrenciler, bir yarıyılda toplam 45 AKTS kredilik ders seçebilir. Öğrenci, ders seçimini (ekle/sil); kayıt yenileme tarihleri içinde, sadece o dönem için yapar ve sonradan itiraz edemez.

Aof 1 sınıf ders kaydı nasıl yapılır?

Ders kayıtları Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden yapılacaktır. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaptıktan sonra “Öğrenim” menüsü altında yer alan “Ders Alma” başlığını kullanarak ders kaydınızı yapabilirsiniz.