Tübitak 4006 Proje girişi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Tübitak 4006 Proje girişi nasıl yapılır?
  2. Tübitak Proje girişi nasıl yapılır?
  3. Tübitak 4006 kaç kelime?
  4. 2021 Tübitak 4006 Başvuru Sonuçları ne zaman açıklanacak?
  5. Tübitak Bilim Fuarı nedir?
  6. Tübitak proje teşvik ikramiyesi ne kadar?
  7. 4005 Tübitak Nedir?

Tübitak 4006 Proje girişi nasıl yapılır?

NEREYE VE NASIL BAŞVURULABİLİR? Programa başvurular; https://bilimiz.tubitak.gov.tr/bilimFuariBasvuru.htm adresinden ve. ARBİS bilgileri ile yapılacaktır.

Tübitak Proje girişi nasıl yapılır?

Başvuruya ait proje bilgi giriş aşaması, http://bilimtoplum-pbs.tubitak.gov.tr adresinden ARBİS bilgileri ile giriş yapılarak çevrimiçi yapılacaktır. ARBİS hesabınız yoksa, http://arbis.tubitak.gov.tr adresine girerek oluşturabilirsiniz.

Tübitak 4006 kaç kelime?

Sizinle paylaşılacak olan google form ve /veya excel form üzerinden proje fikirlerinizi proje yürütücüsü Uğur KABAKÇIOĞLU 'na gönderin şartlara uygun ise bu sene yapılacak 4006 Bilim Fuarında hayata geçiririz. Proje Beklenen Sonucu: 50-150 Kelime olmalıdır.

2021 Tübitak 4006 Başvuru Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Başvuru Sonuçları 2020 yılında 15 Mayıs'ta açıklandı 2021 yılında da aynı tarihte açıklanması öngörülmektedir.

Tübitak Bilim Fuarı nedir?

TÜBİTAK Bilim Fuarları, öğrencilerin bireysel ilgileri doğrultu- sunda seçtikleri konuları inceleyerek hazırladıkları projelerle, bilimsel araştırma süreçlerini yaşayarak öğrendikleri, etkinlik- lerdir. ... Gerçekte proje süreci, çeşitli seviyelerde problem çözme becerilerinin gelişmesi sürecidir.

Tübitak proje teşvik ikramiyesi ne kadar?

Fizibilite desteğinin bütçesi, proje destek bütçesinden ayrı olup, Proje Teşvik İkramiyesi (PTİ) ve Kurum Hissesi hariç en fazla 10.

4005 Tübitak Nedir?

4005 – Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı; katılımcılara kendi branşlarında eğitim ve öğretime özgü yenilikçi yaklaşım, strateji, yöntem ve tekniklerin etkileşimli olarak kazandırılmasını, kullanılmasını ve yaygınlaştırılmasını amaçlamaktadır.