İzmirgaz proje kaç günde onaylanıyor?

İçindekiler:

  1. İzmirgaz proje kaç günde onaylanıyor?
  2. İzmirgaz gaz açma randevusu nasıl alınır?
  3. İzmirgaz gaz açma kaç gün sürer?
  4. Izmir doğalgaz ne zaman açılır?
  5. Doğalgaz proje çizimi kaç TL?
  6. Doğalgaz proje çizim ücretini kim öder?

İzmirgaz proje kaç günde onaylanıyor?

İç tesisat firmaları tarafından bilgisayar ortamında İzmirgaz'a gönderilen projeler; bilgi ya da teknik eksiklik yoksa (adres, abone bilgileri, teknik detaylar vb.) 2 iş günü içerisinde kayıtları yapılmaktadır. Yetkili firmanın onay bedelini ödemesinin ardından proje en geç 2 iş günü içerisinde onaylanmaktadır.

İzmirgaz gaz açma randevusu nasıl alınır?

Güvence bedelini abone merkezlerine yatırdığınızda vezneden veya 08 No.lu Çağrı Merkezi'nden randevu talep edebilirsiniz. En geç 2-5 iş günü içerisinde tesisat kontrolü için İzmir Doğal Gaz teknik personeli tarafından adresiniz ziyaret edilecektir.

İzmirgaz gaz açma kaç gün sürer?

İşlemleri eksiksiz tamamlamış abonelerin tesisat muayene randevuları firmalar tarafından online olarak alınır. Başvurusu yapılan abonelerin en geç 6 gün içerisinde gaz arzı sağlanır.

Izmir doğalgaz ne zaman açılır?

İzmirGaz şubelerinin genel şekilde; sabah saati 08.30'da açıldığını ve akşam saati 18.30'da kapattığını söylemek mümkündür. Şubeler bunun dışında 12.30 ile 13.30 saatleri içerisinde öğle tatili yani öğle arası vermektedir. Bu yüzden de bu saatler arasında şubeler kapalıdır.

Doğalgaz proje çizimi kaç TL?

Ortalama bir fiyat söylemek gerekirse İstanbul için dogalgaz projesi fiyatları 600tl ile 800 tl arasında değişmektedir. Doğalgaz projesini sadece igdaş yetkili firmalar çizebilir, proje onayı alabilir ve gaz açma işlemi yapabilir.

Doğalgaz proje çizim ücretini kim öder?

1 cevap. Merhaba, Normal şartlarda merkezi sistem dairelerde kazan dairesi ve daire içi Doğalgaz tesisatı proje ve onay işlemleri ücretini mütaahhit ödemekte, kat maliki ise abonelik ve güvence bedelini ödemekte ve gaz açımı gerçekleşmektedir.