Istanbul Kültür Üniversitesi Hukuk İngilizce mi?

İçindekiler:

  1. Istanbul Kültür Üniversitesi Hukuk İngilizce mi?
  2. Istanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi hangi yerleşkede?
  3. Kültür Üniversitesi Hukuk Türkçe mi?
  4. Hukuk hazırlık zorunlu mu?
  5. Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi ne zaman kuruldu?

Istanbul Kültür Üniversitesi Hukuk İngilizce mi?

Mecburi hazırlık sınıfı uygulamasına son veren fakültemiz, sadece İngilizce değil, diğer yabancı dillerin de öğrenilmesi için kurslar düzenlemektedir. ... Fakültemizin isteğe bağlı yabancı dil öğretme programı zenginleştirilerek sürdürülecektir.

Istanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi hangi yerleşkede?

Şirinevler Yerleşkesi'nde Hukuk Fakültesi, Adalet MYO, Yabancı Diller Bölümü ile Sağlık Bilimleri Fakültesi yer almaktadır. İncirli Yerleşkesi'nde İKÜ Meslek Yüksek Okulu (MYO) programları eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kültür Üniversitesi Hukuk Türkçe mi?

Hukuk Fakültesi'nin isteğe bağlı yabancı dil eğitimi programları zenginleştirilerek sürdürülmektedir. Hukuk Fakültesi bünyesinde DAAD'ın görevlendirdiği ve Türkçe de bilen Alman akademisyenler tarafından “Alman Hukukuna Giriş” ve “Alman Hukuk Dili” dersleri verilmektedir.

Hukuk hazırlık zorunlu mu?

Hukuk Fakültesi'nde eğitim %30 İngilizce olarak verilmektedir. Bu sebeple zorunlu İngilizce Hazırlık eğitimi verilmektedir. İngilizce olarak verilen zorunlu ve seçmeli dersler, sizin yabancıların davalarını takip edebilecek gerekli mesleki yabancı dil bilgisini edinmenizi sağlayacaktır.

Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi ne zaman kuruldu?

1999 yılında kurulmuştur ve 2003-2004 akademik yılında eğitim-öğretime başlamıştır .