Antalya otogarından kaşa nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Antalya otogarından kaşa nasıl gidilir?
  2. Antalya Kaş a uçakla nasıl gidilir?
  3. Ankara Kaş nasıl gidilir?
  4. Antalya Kaş arası Havaş var mı?
  5. Antalya Havalimanından kaşa Havaş var mı?
  6. Kaşa gitmek için hangi havaalanı?
  7. Antalya Havalimanı Kemer arası kaç km?
  8. Dalamandan kaşa Havaş var mı?
  9. Antalya Havalimanı Havaş nereye gidiyor?
  10. Kaş Kalkan hangi havaalanına yakın?
  11. Kemere hangi havaalanı daha yakın?
  12. Antalya Havalimanı Kemer arası kaç dakika?

Antalya otogarından kaşa nasıl gidilir?

Antalya otogardan kalkan Kaş otobüsleriyle ilçeye gidilebilir. Antalya Kaş otobüs bileti ise Batı Antalya firmasında 28 TL. Batı Antalya telefon (0242) 3314081. Batı Antalya Kaş otogar telefon (242) 8363677.

Antalya Kaş a uçakla nasıl gidilir?

Havayolu ile gelmek için ise Kaş'a 150 km. mesafedeki Dalaman Havalimanı'na bilet almanızı tavsiye ederiz. Antalya Havalimanı'na göre Dalaman Havalimanı çok daha yakın. Dalaman Havalimanı'ndan servisler ile Fethiye'ye, Fethiye'den ise sürekli olan minibüs seferleri ile Kaş'a geçebilirsiniz.

Ankara Kaş nasıl gidilir?

Ankara'dan Kaş'a Ulaşım Ankara'dan doğrudan Kaş'a bir otobüs seferi bulunmamaktadır. Ankara, Afyon ve Antalya yol güzergahı tercih edilerek önce Antalya'ya ulaşım sağlanır. Yolculuk yaklaşık olarak 9 saat sürer. Antalya otogarından ise belirli bir firma aracılığıyla yaklaşık üç saat sonra Kaş'a ulaşılır.

Antalya Kaş arası Havaş var mı?

Maalesef yok. Bırakın Kaş'ı , Antalya Havalimanından Kemer'e kadar bile Havaş' ın hizmeti yok. Havaş sizi sadece Antalya Şehir Merkezine kadar getirir.

Antalya Havalimanından kaşa Havaş var mı?

Antalya Havaalanı'ndan Kaş'a ulaşım için farklı seçenekleriniz bulunuyor: Otobüsle gelmek isteyenler önce havaalanından Antalya otogarına gelmeliler. Bunun için Havaş, metro ya da otobüse binmeleri gerekiyor. Bir saatte otogara ulaştıktan sonra buradan Batı Antalya minibüsleri ile direk, 4 saatte Kaş'a ulaşabilirler.

Kaşa gitmek için hangi havaalanı?

Antalya Havalimanı Kaş'a 220 km uzaklıktayken Dalaman Havalimanı 150 km mesafede yer alıyor. Bu nedenle her iki havalimanını da Kaş'a ulaşmak için kullanabilirsiniz. Ancak Dalaman üzerinden Kaş'a ulaşmanız çok daha kolay olacaktır.

Antalya Havalimanı Kemer arası kaç km?

Kemer'e gelmek isteyen pek çok turist havayolu ulaşımını tercih etmektedir. Antalya havalimanı Kemer arası mesafe 58 kilometre ve yolculuk süresi 54 dakika sürmektedir.

Dalamandan kaşa Havaş var mı?

Dalaman İle Kaş arası Havaş yada Belediye otobüsleri maalesef yoktur. Havalimanı ile Kaş arası ulaşımınızı Havaş yada Muttaş ile yapmak isterseniz; Havalimanı otoparkında bulunan Havaş yada Muttaş araçları ile Fethiye otogarına kadar gidebilir buradan sahilden Antalya otobüsleri ile kaşa ulaşabilirsiniz.

Antalya Havalimanı Havaş nereye gidiyor?

Antalya Havalimanı'ndan Şehir merkezi, Otogar, 5M Migros yönüne Havaş Güzergahı: Antalya Havalimanı, Serik Caddesi, Gazi Bulvarı, Hal Kavşağı, Kepez Belediyesi, Dumlupınar bulvarı, Antalya Otogar, Akdeniz Üniversitesi, Atatürk Bulvarı, 5M Migros AVM.

Kaş Kalkan hangi havaalanına yakın?

Kalkan otobüslerinin bulunamadığı durumlarda Kaş ve Fethiye otobüsleriyle önce bu merkezlere, ardından minibüslerle Kalkan'a ulaşılabilir. Kalkan'a en yakın havalimanı Dalaman Havalimanı'dır. Buradan kalkan Havaş servisleriyle önce Fethiye'ye, buradan kalkan minibüslerle Kalkan'a ulaşılabilir.

Kemere hangi havaalanı daha yakın?

Türkiye'nin bu en gözde tatil beldesinde yaz döneminde oluşabilecek yoğunluğu göz önünde bulundurarak biletinizi önceden almanızı tavsiye ederiz. Kemer'e en yakın havalimanı ise Antalya Havalimanı. Buradan bineceğiniz airport shuttle'lar ile yaklaşık 1 saat 10 dakikalık yolculuk sonunda Kemer'e varmış olacaksınız.

Antalya Havalimanı Kemer arası kaç dakika?

Antalya havalimanı Kemer arası mesafe 58 kilometre ve yolculuk süresi 54 dakika sürmektedir.