Tesmer SGS Başvurusu Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Tesmer SGS Başvurusu Nasıl Yapılır?
  2. SMMM ilk başvuru nasıl yapılır?
  3. Teos SGS Başvuru nasıl yapılır?
  4. Mali müşavirlik başvuruları ne zaman?
  5. SMMM yeterlilik sınavına ne zaman girebilirim?
  6. SMMM Staja Giriş Sınavı Ne Zaman?
  7. Mali Müşavirlik Staj Başlatma Sınavı 2021 ne zaman?

Tesmer SGS Başvurusu Nasıl Yapılır?

Aday, TEOS Sisteminde kayıtlı değilse,http://giris.tesmer.org.tr adresine girerek sayfanın en alt kısmından TESMER Kayıt Formu' nu tıklayarak istenilen bilgileri doldurup kullanıcı şifresi alır ve vesikalık fotoğrafını TEOS Sistemine yükler.

SMMM ilk başvuru nasıl yapılır?

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınav başvuruları TESMER Otomasyon Sistemi (TEOS) üzerinden online olarak yapılacak. İlk kez sınava katılacak adaylar, TEOS üzerinden ön başvurusunu yaptıktan sonra bu belgenin yazıcı çıktısını, sınav başvuru dosyası ile birlikte bağlı olduğu SMMM Odası Başkanlığına teslim edecek.

Teos SGS Başvuru nasıl yapılır?

Para yatırma işlemi bittikten sonra aday “SGS Başvuru Sistemi”menüsü altında yer alan “SGS Başvurusu” bağlantısına tıklar. sonra TEOS Sistemine kullanıcı adı ve şifresini yazarak girer. “SGS Başvuru Sistemi” menüsü altında yer alan “SGS Başvurusu” bağlantısına tıklar.

Mali müşavirlik başvuruları ne zaman?

Sınava ilk kez katılacaklar için başvuru tarihleri, 23 Ağustos-15 Eylül, tekrar katılacaklar için 27 Eylül-25 Ekim olarak belirlendi. İlk kez sınav başvurusunda bulunacak adayların, 15 Eylül itibarıyla stajlarını, stajdan sayılan hizmetlerini ya da kurslarını fiilen tamamlamış olmaları gerekiyor.

SMMM yeterlilik sınavına ne zaman girebilirim?

Stajını tamamlayan adayların, staj bitim tarihinden itibaren en geç bir yıl içerisinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik sınavlarına katılmaları gereklidir.

SMMM Staja Giriş Sınavı Ne Zaman?

SMMM staj başlatma sınavı tarihinde gerçekleştirilecek.

Mali Müşavirlik Staj Başlatma Sınavı 2021 ne zaman?

SMMM staj başlatma sınavı 2 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.