2021 doçentlik başvuruları ne zaman?

İçindekiler:

  1. 2021 doçentlik başvuruları ne zaman?
  2. Doçentlik başvuruları ne zaman açıklanacak?
  3. Doçentlik başvurusu nereye yapılır?
  4. Doçentlik başvuru sonuçları kaç ayda açıklanıyor?
  5. Doçentlik sonucu nasıl öğrenilir?
  6. Doçentlik için ÜDS kaç yıl geçerli?
  7. Doçentlik olmak için kaç Yayın gerekli?

2021 doçentlik başvuruları ne zaman?

2.2.1 2021 Eylül Dönemi Doçentlik başvuruları 20 Eylül 2021 günü başlayıp 30 Eylül 2021 günü mesai saati bitiminde (17.30) sona erecektir.

Doçentlik başvuruları ne zaman açıklanacak?

2021 Eylül Dönemi Doçentlik Başvurularına İlişkin Duyuru (15.09.2021) 2021 Eylül Dönemi Doçentlik Başvuruları günü başlayıp günü mesai saati bitiminde (17.30) sona erecektir.

Doçentlik başvurusu nereye yapılır?

2.2.2 Doçentlik başvuruları, Üniversitelerarası Kurula elektronik ortamda (https://dbs.yok.gov.tr internet adresi üzerinden) belgeler ve bütün akademik çalışmalar yüklenmek suretiyle Page 7 2021 Ocak Dönemi Doçentlik Başvuru Kılavuzu - 4 yapılır.

Doçentlik başvuru sonuçları kaç ayda açıklanıyor?

Bu durumda aday en erken, başvurduğu dönemi takip eden üçüncü başvuru döneminde yeniden başvurma hakkına sahip olur. Jüri kanaatlerinin açıklanması yaklaşık 4 ay sürmektedir.

Doçentlik sonucu nasıl öğrenilir?

​​Doçentlik Jüri Bilgilerinin Açıklanması Doçent Adayları jüri bilgilerine ait tüm bilgileri TC Kimlik Numarası ve e-Devlet şifresi ile https://dbs.yok.gov.tr adresinden Doçentlik Bilgi Sistemine (DBS) giriş yaparak Aday Bilgi Açıklama İşlemleri > Aday Bilgi Açıklama menüsünden öğrenebileceklerdir.

Doçentlik için ÜDS kaç yıl geçerli?

sınavların geçerlilik süresi belli olmaması halinde bu süre Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenir." hükmü gereğince; KPDS, ÜDS, YDS ile e-YDS sınav sonuçlarının sınav tarihinden itibaren geçerlilik süresinin 5 yıl olduğuna karar vermiş olup, konu ile ilgili tüm üniversitelere 07 Haziran 2016 tarihinde bir yazı ...

Doçentlik olmak için kaç Yayın gerekli?

Yeni yayın kriterlerinde en önemli değişiklik, “yayın sayısının arttırılması” oldu. Başvurulan doçentlik bilim alanı ile ilgili en az sekiz adet makale yayınlamış olma şartı getirildi.