Etimesgut ilçe jandarma komutanı kimdir?

İçindekiler:

  1. Etimesgut ilçe jandarma komutanı kimdir?
  2. Ankara il jandarma alay komutanı kimdir?
  3. Turkuaz Jandarma Karakolu nerede?
  4. Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul Kimdir?
  5. Tuğgeneral ve general aynı mı?

Etimesgut ilçe jandarma komutanı kimdir?

Ziyarette Etimesgut İlçe Jandarma Komutanı Önder İrkilata, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayfer Yıldırım'a yeni görevinde başarılar diledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayfer Yıldırım, nazik ziyaretlerinden dolayı Etimesgut İlçe Jandarma Komutanı Önder İrkilata'ya teşekkür etti.

Ankara il jandarma alay komutanı kimdir?

Tuğgeneral Cemil Lütfi ÖZKUL 2018-2020 yılları arasında Ağrı İl Jandarma Komutanı olarak görev yapmıştır. Tuğgeneral Cemil Lütfi ÖZKUL; Cumhurbaşkanlığının 2020/372 sayılı Kararnamesi İle Ankara İl Jandarma Komutanı olarak atanmıştır.

Turkuaz Jandarma Karakolu nerede?

Turkuaz Jandarma Karakol Komutanlığı - ANKARA ÇANKAYA
Kurum AdıTurkuaz Jandarma Karakol Komutanlığı
Telefon+ 59 54
Telefon156 Alo Jandarma
AdresKoru Mah, 2587 Sokak Nu:7 (06810) Çankaya/Ankara
İl / İlçeANKARA / ÇANKAYA
1 satır daha

Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul Kimdir?

Tuğgeneral Cemil Lütfi ÖZKUL, 1968 yılında Kütahya ilinde doğmuştur. ... Tuğgeneral Cemil Lütfi ÖZKUL; Cumhurbaşkanlığının 2020/372 sayılı Kararnamesi İle Ankara İl Jandarma Komutanı olarak atanmıştır. Bayan Gülnur ÖZKUL ile evli olup, üç çocuk babasıdır. Almanca bilmektedir.

Tuğgeneral ve general aynı mı?

General, kara ve hava kuvvetlerinde albaydan sonra gelen ve mareşale kadar olan yüksek rütbeli subaylara verilen unvan. Deniz Kuvvetleri'ndeki dengi "amiral"dir. Hitap ederken yalnızca korgeneral ve orgenerale "General" denilmekle birlikte, tuğgeneral ve tümgeneral rütbeli subaylar, doğrudan bu rütbeleriyle anılırlar.